Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Live News για τα νέα δεδομένα στην εστίαση και το πώς θα μπορέσει ένα εστιατόριο να λειτουργήσει ξανά.
Ο γνωστός σεφ μίλησε για τον προβληματισμό που επικρατεί στον χώρο και ιδιαίτερα στους ιδιοκτήτες μικρών καταστημάτων, καθώς δεν διαθέτουν πολύ μεγάλο χώρο για να τοποθετηθούν τα τραπέζια στις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.
“Τα μικρά μαγαζιά που βρίσκονται στο κέντρο θα πληγούν περισσότερο, διότι μειώνονται τα κουβέρ”, δήλωσε.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολλές νέες επιχειρήσεις που δεν έχουν κάνει απόσβεση ακόμη, οπότε θα είναι δυσκολότερο για αυτές αφού οι πελάτες μειώνονται.
“Ιδανικά δε θα θέλαμε να ρίξουμε στο ελάχιστο την ποιότητα, ιδανικά σε θα θέλαμε να απολύσουμε κανέναν υπάλληλο και σίγουρα να μην μετακυλήσουμε το κόστος που θα έχουμε”, ανέφερε ακόμα ο Πάνος.
“Η γαστρονομία, ο τουρισμός είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο που έχουμε, το καλύτερο προϊόν που έχουμε να προσφέρουμε και να πάρουμε από αυτό έσοδα”, πρόσθεσε.
Η συνέντευξή του:
https://streamable.com/okof39