Κώστας Σπυρόπουλος για Ευθύμη Ζησάκη: “Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος;”
Ελλάδα

Κώστας Σπυρόπουλος για Ευθύμη Ζησάκη: “Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος;”

Κώστας Σπυρόπουλος για Ευθύμη Ζησάκη: “Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος;”

Ανοίγουν τα χαρτιά τους οι δύο πλευρές της παράστασης Toc Toc, αναφορικά με όσα συνέβησαν με τη συμμετοχή σε αυτή, του Ευθύμη Ζησάκη. Ο τελευταίος, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή το “Το Πρωινό”, ανέφερε πως είχε συμφωνήσει να ξεκινήσει τις πρόβες στις 7 Γενάρη. Όπως είπε ο ηθοποιός το θέατρο δεν τήρησε τον λόγο του και έτσι βρέθηκε εκτός παράστασης.  Ωστόσο, ο Κώστας Σπυρόπουλος, επικεφαλής του εν λόγω θιάσου,  σχολίασε στην Ελένη Μενεγάκη πως ο συνάδελφός του αργοπορούσε συνεχώς, δεν εμφανιζόταν στις πρόβες και φρόντιζε να προφασίζεται μια σειρά από δικαιολογίες για την ασυνέπειά του. Τι είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, με τον οποίο ο Ευθύμης Ζησάκης θα συναντηθούν όπως όλα δείχνουν στο Your Face Sounds Familiar.

“Στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος”

Μιλώντας λοιπόν στην κάμερα του Πρωινού, ο Ευθύμης Ζησάκης υποστήριξε πως είχε συμφωνήσει με τον Κώστα Σπυρόπουλο και το θέατρο, να ξεκινήσει πρόβες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα. “Μείναμε σε μια ανοιχτή συζήτηση σε σχέση με το τι θα κάνουμε με τις πρόβες. Η συζήτηση που έγινε είναι ότι από 7 Γενάρη θα συνεχίσουμε στην Αθήνα” ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ηθοποιός, αφού τόνισε πως από την παρεξήγηση έχασε άλλες δουλειές σχολίασε: “Έκανα πρόβες μόνος μου για να μπορέσω να ενσωματωθώ στο σύνολο”.

Ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς “Το Σόι Σου” άφησε να εννοηθεί πως η πλευρά του θεάτρου αθέτησε τον λόγο της. “Όταν λέμε κάτι, μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος” σημείωσε με νόημα. Ωστόσο, παραδέχτηκε πως “δεν ήταν όπως θα έπρεπε” σε κάποιες υποχρεώσεις του, εξαιτίας όπως είπε, του αυξημένου φόρτου εργασίας. Ο Ευθύμης Ζησάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην παράσταση Toc Toc και έκλεισε το θέμα λέγοντας:  “Όποιος με βάζει στον τοίχο και με κατηγορεί για τον οποιοδήποτε λόγο, το παίρνω για καλό”.

Δείτε τι είπε ο Ευθύμης Ζησάκης:

“Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα στη ζωή του ένας άνθρωπος;”

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο θιασάρχης της παράστασης Toc Toc, μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα που εμφανίζεται επίσης στην παράσταση. Ο Κώστας Σπυρόπουλος παρουσίασε μια εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα για όσα οδήγησαν στη ρήξη. “Είναι πολύ δύσκολη δουλειά το θέατρο, απαιτεί ακρίβεια, συνέπεια και πειθαρχία. Όταν δεν την έχεις υπάρχει πρόβλημα. Θέλουμε να γίνονται οι πρόβες και να ανεβαίνουμε γρήγορα” εξήγησε.

Ο κ. Σπυρόπουλος υποστήριξε πως οι πρόβες ξεκίνησαν για όλους κανονικά. Μοναδικός απών, ο Ευθύμης Ζησάκης, που σύμφωνα με τον ηθοποιό προφασιζόταν συνέχεια κάποια δικαιολογία για την απουσία του. “Δίνεις ευκαιρία και τελικά θα βγει ο άλλος από πάνω να “σε καβαλήσει” που λέμε. Όταν ξεκινάμε μια δουλειά σημαίνει ότι είμαστε στην ώρα μας” πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο Κώστας Σπυρόπουλος διερωτήθηκε: “Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα στη ζωή του ένας άνθρωπος; Πρέπει να το σκεφτεί. Δεν θέλουμε ποτέ να καταδικάζουμε έναν άνθρωπο. Από την άλλη μεριά όμως υπάρχουν κάποια standards”, είπε.

“Με εκνευρίζουν πολύ οι αχάριστοι άνθρωποι”

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Δημήτρης Σταρόβας, που θεωρητικά, όπως είπε, θα βρεθεί στο ίδιο πλατό – από τη θέση του κριτή εκείνος – με τον Ευθύμη Ζησάκη για το Your Face Sounds Familiar. “Δεν είμαι και ο πλέον συνεπής οπότε θα ήταν υποκρισία να βγαίνω και να κατηγορώ κάποιον” διευκρίνισε και πρόσθεσε: “Με εκνευρίζουν πολύ οι αχάριστοι άνθρωποι, αυτοί που είναι φυγόπονοι και μεταθέτουν τις ευθύνες αλλού”.

Ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε πως οι καθυστερήσεις κράτησαν ένα μήνα και πως ο θίασος έφτασε δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα, προκειμένου να βρει αντικαταστάτη. “Πόσες ευκαιρίες να του δώσεις; Ο καθένας δικαιούται να κάνει ότι γουστάρει σε ό, τι αφορά το τομάρι του, όταν εμπλέκονται και άλλοι οφείλει να είναι συνεπής” είπε.

Κλείνοντας το θέμα, ο Κώστας Σπυρόπουλος ευχήθηκε στον Ευθύμη Ζησάκη να βρει τον δρόμο του. Αναφέρθηκε δε στην εξαιρετική προσπάθεια του Νίκου Πολυδερόπουλου, που κλήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μάθει τον ρόλο. “Φέραμε τον άνθρωπο από την Κύπρο και σε τρεις μέρες έμαθε τον ρόλο. Η παράσταση προχωράει συνεχίζεται” σχολίασε, αναφέροντας μάλιστα ότι στην αρχή υποχρεώθηκε να βγει στη σκηνή φορώντας ακουστικό για να του λένε τα λόγια.  “Αναγκάζεσαι να μπεις σε αυτή την αντιπαράθεση γιατί δεν σκάει κάποιος, δεν σταματάει” πρόσθεσε εμφανώς αγανακτισμένος με όλη την υπόθεση.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Σπυρόπουλου και του Δημήτρη Σταρόβα: