Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Νεκτάριο Σφυράκη: «Σε εξέταση ρουτίνας μου βρήκαν κακοήθη όγκο στον νεφρό»
Ελλάδα

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Νεκτάριο Σφυράκη: «Σε εξέταση ρουτίνας μου βρήκαν κακοήθη όγκο στον νεφρό»

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Νεκτάριο Σφυράκη: «Σε εξέταση ρουτίνας μου βρήκαν κακοήθη όγκο στον νεφρό»

Τι εξομολογήθηκε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας 

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός τραγουδιστής  αποκάλυψε πως σε μια τυχαία εξέταση που έκανε, οι γιατροί του βρήκαν κακοήθη όγκο στον νεφρό. Ευτυχώς, η διάγνωση έγινε εγκαίρως, εκείνος μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και τώρα είναι καλά στην υγεία του.

«Από μία τυχαία εξέταση που έκανα, μου έβγαλε ότι έχω κακοήθη όγκο στον αριστερό νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί… Φεύγω από το νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά και αισιοδοξία. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα», είπε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Και συνέχισε: «Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα αμέσως. Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω.

Το χειρουργείο διήρκησε τέσσερις ώρες. Κάποια στιγμή έφυγε η ομίχλη που είχα στο κεφάλι και όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα “δόξα τω Θεώ”, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση».

Μιλώντας για την οικογένειά του και τα τέσσερα παιδιά του είπε: «Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και τα αλογάκια.

Το σπίτι με 4 παιδιά είναι… Βαγδάτη. Κάνουμε τηλεκπαίδευση και γίνεται χαμός. Προσπαθώ να καλύψω τα έξοδά μου προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα. Η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια σήμερα. Δεν πρόκειται να με πιάσει μια τέτοια βλάβη και να με αποπροσανατολίσει», εξομολογήθηκε ο Νεκτάριος Σφυράκης.