Θέμης Κανέλλος: «Να φοβηθώ που είμαι γκέι; Όχι, αγάπη εγώ δεν φοβάμαι!»
Ελλάδα

Θέμης Κανέλλος: «Να φοβηθώ που είμαι γκέι; Όχι, αγάπη εγώ δεν φοβάμαι!»

Θέμης Κανέλλος: «Να φοβηθώ που είμαι γκέι; Όχι, αγάπη εγώ δεν φοβάμαι!»

Συγκλονιστικά τα όσα περιγράφει για τον «πόλεμο» που δέχτηκε ο πρώην παίκτης του Big Brother

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother της νέας εποχής, για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά και τον πόλεμο που δέχτηκε γι΄αυτές.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ο Youtuber αναφέρθηκε σε όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησε και δήλωσε με τόλμη πως δεν φοβάται για το ποιος είναι και ότι κανένας στη θέση του δεν έχει λόγο να προβληματίζεται για το τι πιστεύει γι΄εκείνον η κοινωνία.

«Να φοβηθώ; Εγώ; Που στα 13 μου όταν ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι πουσ@@@ς; Του απάντησα με περηφάνια -Ναι Είμαι. Και με έσπασε στο ξύλο.. εγώ; που στα 15 πήγαινα σχολείο με μακιγπιάζ και ένιωθα πιο ΘΕΑ από ποτέ και ας έπαιρνα σχόλια στο Youtube που μου έλεγαν να πεθάνω.. εγώ;

Που αμέτρητες φορές που με είχαν διώξει οι γονείς μου από το σπίτι απλά επειδή ήμουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΟΥΝ για τον εαυτό μου.. Εγώ; Που στα 18 αποφάσισα να πάω κόντρα σε ότι πιστεύει ΟΛΗ η ΣΚ@ΤΟκοινωνια και να βγω δημόσια στην τηλεόραση και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό για να έχουμε επιτέλους ορατότητα; Εεε, όχι αγάπη εγώ δεν φοβάμαι μερικές αναφορές, εγώ έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι.. Δεν Φοβάμαι και δεν θα έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ να φοβάται» έγραψε στο ποστ που ανέβασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themicorn (Θεμης Κανελλος) (@itsthemicornbitch)