Walk your dog: Οι Έλληνες celebrities γυρίζουν την πόλη με το κατοικίδιό τους!
Ελλάδα

Walk your dog: Οι Έλληνες celebrities γυρίζουν την πόλη με το κατοικίδιό τους!

Walk your dog: Οι Έλληνες celebrities γυρίζουν την πόλη με το κατοικίδιό τους!

Πού πέτυχε ο φακός τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Μαρία Μπεκατώρου;

Η βόλτα με το κατοικίδιο είναι μία συναρπαστική εμπειρία που φέρνει πολύ κοντά τον ιδιοκτήτη με τον τετράποδο φίλο του – και αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει κάθε σκυλο(ή και γατό)γονιός.

Οι Έλληνες celebrities έχουν αποδείξει πως στο ζήτημα της φιλοζωίας είναι τρομερά ευαισθητοποιημένοι και έτσι πολλοί εξ αυτών έχουν υιοθετήσει ζωάκια γεμίζοντας το σπιτικό τους από χαριτωμένες χνουδωτές φάτσες.

Μπορεί οι έξαλλοι ρυθμοί της πραγματικότητας πολλές φορές να «τρώνε» από τον χρόνο μας με τους καλύτερους μας φίλους αλλά η καραντίνα ήρθε για να μας «ξελασπώσει».

Πολλά γνωστά ονόματα της showbiz τώρα με το lockdown οργώνουν τους συνοικιακούς τους δρόμους με τα κατοικίδιά τους παίρνοντας καθαρό αέρα μακριά από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού – και με την καλύτερη παρέα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τη Σμαράγδα Καρύδη σε μία από τις σκυλο-βόλτες της με τον Γιάννη στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με casual ντύσιμο και μάσκα προστασίας.

Αγαπημένη συνήθεια η βόλτα με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και για τον Λάκη Γαβαλά, που βρέθηκε ξανά στο μέρος, αυτή τη φορά συνοδευόμενος από την Υβόννη Ντόστα και τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο.

Στο Ζάππειο, στην καθιερωμένη της βόλτα με τη Στέλλα και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Πιο βόρεια οι φωτορεπόρτερ πέτυχαν και τη Μαρία Μπεκατώρου να βγάζει βόλτα τον σκύλο της στους δρόμους του Αμαρουσίου τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία.

Φωτογραφίες: NDP