Xάρης Σιανίδης: “Διαφωνούσα συνεχώς με τον Νίκο Οικονομόπουλο για τα πάντα”
Ελλάδα

Xάρης Σιανίδης: “Διαφωνούσα συνεχώς με τον Νίκο Οικονομόπουλο για τα πάντα”

Xάρης Σιανίδης: “Διαφωνούσα συνεχώς με τον Νίκο Οικονομόπουλο για τα πάντα”

"Πολλοί celebrities είναι τρακαδόροι. Έχουν μάθει στις παροχές"

Ο Χάρης Σιανίδης μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο και είχε ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τον χώρο της σόουμπιζ όπου κινείται λόγω επαγγέλματος.

Ο γνωστός PR manager ανέφερε ότι ο κορονοϊός “εξαφάνισε” τον κλάδο του και ο ίδιος ανησυχεί αν και το καλοκαίρι θα γίνουν κάποια πράγματα σε μικρότερη κλίμακα.

Όπως είπε έχει καλούς φίλους από τον χώρο που έχει το θάρρος να τους πάρει μέσα στη νύχτα, όπως η Τζένη Τζιβεριώτη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίκος Γεωργιάδης.

“Μέσα στη βαθιά την κρίση οι άνθρωποι της σόουμπιζ έφαγαν με χρυσά κουτάλια. Μιλάω για τα ονόματα τα μεγάλα. Π.Χ. δεν θα ανησυχήσω πώς θα είναι η πορεία του φίλου μου Κωνσταντίνου Αργυρού του χρόνου. Πιστεύω θα τη βρει την άκρη”.

“Έχω να κάνω μόνο με πολύ δύσκολους και παράξενους ανθρώπους. Ο χώρος της σόουμπιζ έχει αχαριστία και απληστία. Θέλουν κι άλλο κι άλλο. Οι celebrities δεν είναι τσιγκούνηδες, είναι τρακαδόροι. Έχουν μάθει στις παροχές. Αυτοί που έχουν πιο πολλά ζητάνε πιο πολλά”.

“Είμαι προς το φυσιολογικό εγώ όχι προς την τρέλα. Δηλαδή τον Τρύφωνα με ισορροπία τον κρατάω γιατί είναι τρέλα. Το έχω περάσει αυτό σε μια άλλη δεκαετία. Διαφωνώ με όλα. Ο  Τρύφωνας είχε μεγάλη ιστορία, χτένιζε την Αλίκη Βουγιουκλάκη”, είπε.

“Διαφωνούσα συνεχώς με τον Νίκο Οικονομόπουλο για τα πάντα” είπε.

“Πολλούς αποφεύγω αλλά και κανέναν. Είναι πολλοί αυτοί που αντιπαθώ αλλά μιλάω με όλους”, είπε κλείνοντας.

https://streamable.com/f5y5vw