5 πρωταγωνιστές που είχαν χημεία στην οθόνη αλλά δεν άντεχαν στην πραγματικότητα ο ένας τον άλλον
Κόσμος

5 πρωταγωνιστές που είχαν χημεία στην οθόνη αλλά δεν άντεχαν στην πραγματικότητα ο ένας τον άλλον

5 πρωταγωνιστές που είχαν χημεία στην οθόνη αλλά δεν άντεχαν στην πραγματικότητα ο ένας τον άλλον

Εσύ το πίστευες;

Ένα από τα πράγματα που θαυμάζουν οι άνθρωποι στους ηθοποιούς είναι η ικανότητά τους να ερμηνεύουν κάθε είδους συναίσθημα στην οθόνη.

Και η μαγεία που μεταδίδουν δεν μπορεί να δημιουργήσει την παραμικρή αμφιβολία για την σχέση μεταξύ των συμπρωταγωνιστών.

Ωστόσο, αρκετοί από τους πιο γνωστούς σταρ που έχουμε δει στην μικρή ή στην μεγάλη οθόνη δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον αλλά χάρη ρόλου δείχνουν την απόλυτη χημεία.

1. Sylvester Stallone and Richard Gere

Σύμφωνα με τον Elton John, η κόντρα μεταξύ του Sylvester Stallone και του Richard Gere ξεκίνησε το 1981 σε μία συνάντηση που είχε ο δεύτερος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ωστόσο, η κόντρα τους φέρεται να ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, στα γυρίσματα της ταινίας The Lords of Flatbush το 1974. Ο Stallone ένιωθε απευθείας μία αντιπάθεια για τον Gere, με κάποιες κινήσεις του δεύτερου να εντείνει την αντιπάθειά του προς το πρόσωπό του.

2. Naya Rivera and Lea Michele

Και οι δύο ηθοποιοί ήταν μέλη του καστ Glee αλλά φαίνεται ότι δεν τα πήγαιναν και πάρα πολύ καλά. Και η έχθρα τους αυξήθηκε όταν ο χαρακτήρας του Santana άρχισε να αποκτά μεγαλύτερη προβολή στην οθόνη. Ωστόσο, η Michele διέψευσε τις φήμες ότι τσακώνονταν στα γυρίσματα.

3. Lucas Grabeel and Ashley Tisdale

Οι ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούσαν στο High School Musical και παραδέχτηκαν ότι εκείνες τις εποχές μισούσαν ο ένας τον άλλον και πλέον μπορούν να μιλούν ανοιχτά για εκείνη την εποχή.

4. Rachel McAdams and Ryan Gosling

Το εμβληματικό ζευγάρι του Notebook είχε τόση χημεία στην οθόνη που κανείς δεν πίστευε ότι δεν τα πήγαιναν καλά. Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, οι ηθοποιοί δεν μπορούσαν να κοιτάξουν ο ένας τον άλλον και μισούσαν τη στάση του ενός και του άλλου. Ο Gosling είπε μάλιστα στον σκηνοθέτη ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί με την συμπρωταγωνίστριά του.

5. Paul Wesley and Nina Dobrev

Παρόλο που πλέον είναι φίλοι, στις πρώτες σεζόν του Vampire Diaries, οι πρωταγωνιστές είχαν τσακωμούς στα παρασκήνια. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ξεσπούσαν τα νεύρα τους κάθε φορά που γύριζαν μία σκηνή. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου έμαθαν να συνεργάζονται αρμονικά για να βγάλουν εις πέρας την συνεργασία τους.