Celebrities dress code: Οι καλοντυμένες stars της εβδομάδας
Κόσμος

Celebrities dress code: Οι καλοντυμένες stars της εβδομάδας

Celebrities dress code: Οι καλοντυμένες stars της εβδομάδας

Πολλές οι πρεμιέρες, τα γκαλά και τα πάρτι και οι διάσημες χολιγουντιανές stars είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις περιποιημένες σιλουέτες τους αλλά και τις πλούσιες γκαρνταρόμπες τους!

Και ιδού ποιες ξεχωρίσαμε:

Gwen Stefani

Με αυτό το κομψό γαλάζιο φόρεμα εμφανίστηκε η 49χρονη τραγουδίστρια ενώπιον του Πρίγκιπα Αλβέρτου στο γκαλά For the Global Ocean που διοργανώθηκε στο Μονακό, στην Όπερα του Μόντε Κάρλο.

Amber Heard

Με ασπρόμαυρο σύνολο, τιράντες και λουστρινένια μποτάκια που θυμίζουν τις γκέτες του Michael Jackson εθεάθη στο αεροδρόμιο του Παρισιού για να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας.

Gwyneth Paltrow

Περίοδο… εξωτερίκευσης διάγει η 47χρονη ηθοποιός, ειδικά μετά τον γάμο της με τον Brad Falchuk. Κυκλοφόρησε λοιπόν σε πρεμιέρες και σε βόλτες και ξεχωρίσαμε μία casual εμφάνιση με ασπρόμαυρο πουά φόρεμα που είχε συνδυάσει με μαύρο ζιβάγκο.

Η δεύτερή της εμφάνιση ήταν στην πρεμιέρα του Netflix για το The Politician. Η βαθυπράσινη τουαλέτα της και το ατημέλητο στυλ μαλλιών της έδιναν έξτρα γοητεία.

Sarah Jessica Parker

Mακράν η πιο τολμηρή και εντυπωσιακή εμφάνιση της εβδομάδας ήταν αυτή της 54χρονης SJP στο μπαλέτο της Νέας Υόρκης.

Το ροζ, πλούσιο ταφταδένιο της φόρεμα θύμισε σίγουρα την Κάρι Μπράντσο όσο και τα διαφορετικού χρώματος πέδιλά της.

Jennifer Lopez

H JLo ξέρει πώς να κάνει ένα λευκό κοστούμι σέξι και ενδιαφέρον!

Penelope Cruz

Η Ισπανίδα καλλονή αγαπά τα κορμάκια και τους κορσέδες και εδώ έκανε την ιδανική total white εμφάνιση με κοστούμι στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.

Kate Moss

Μόνο το 45χρονο top model θα μπορούσε να φορέσει ένα τόσο τολμηρό, χρυσοκέντητο λεοπάρ και να της ταιριάζει, σε έξοδο για cocktail party με τον σύντροφό της, Nikolai Von Bismarck.

Eva Longoria

Της πάνε τα κοστούμια και αυτό το γυαλιστερό με το τολμηρό lingerie από μέσα ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή για να εμφανιστεί στο σόου του Balmain.

Natalie Portman

To little black dress της ηθοποιού με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και το κατακόκκινο κραγιόν, συζητιέται ακόμη!

Photos: Abaca, Backgrid