Χουάν Κάρλος: «Εξορία» με την ερωμένη του
Κόσμος

Χουάν Κάρλος: «Εξορία» με την ερωμένη του

Χουάν Κάρλος: «Εξορία» με την ερωμένη του

Όλες οι λεπτομέρειες

Ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας έφυγε για το Άμπου Ντάμπι αλλά όχι μόνος του… Ο 82χρονος Χουάν Κάρλος βρίσκεται με την επί 40 χρόνια ερωμένη του σε μια προεδρική σουίτα αξίας 10.000 λιρών ανά διανυκτέρευση.

Η ειδικός σε βασιλικά θέματα και συγγραφέας Πιλάρ Έιρ, λέει ότι ο πρώην βασιλιάς και η σύζυγός του Σοφία, δεν έχουν κοιμηθεί μαζί από τότε που τον έπιασε με μια άλλη γυναίκα σε ένα κυνηγετικό ταξίδι το 1976 και πιστεύεται ότι είναι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στην Μαγιόρκα.

Αφού ο γιος του, βασιλιάς Φελίπε, πήρε την απόφαση να τον εξορίσει, η ερωμένη του εγκατέλειψε τις καλοκαιρινές της διακοπές και έσπευσε κοντά του.

Όπως αναφέρει η συγγραφέας στο περιοδικό Lecturas: «Ο βασιλιάς δεν είναι μόνος. Η πιστή φίλη του τα τελευταία 40 χρόνια είναι μαζί του, το άτομο που συγχωρεί τα πάντα, δεν τον απογοητεύει ποτέ, τον συνοδεύει και τον παρηγορεί».

Φημολογείται ότι η ερωμένη του είναι η Μάρτα Γκάγια, μια σχεδιάστρια εσωτερικού χώρου που γεννήθηκε στη Μαγιόρκα και έχει χαρακτηριστεί στο παρελθόν από πολλούς ως «η αγάπη της ζωής του».