Meghan Markle VS Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τη μέρα που ξεκίνησε η κόντρα τους
Κόσμος

Meghan Markle VS Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τη μέρα που ξεκίνησε η κόντρα τους

Meghan Markle VS Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τη μέρα που ξεκίνησε η κόντρα τους

Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο βρέθηκαν αντιμέτωπες!

Οι δυο γυναίκες που παντρεύτηκαν τους γαλαζοαίματους της Βρετανίας φαίνεται πως είχαν έρθει σε αντιπαράθεση από πολύ νωρίς. Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τη ρήξη στη σχέση τους να προέκυψε πριν από την ημέρα του γάμου της Meghan με τον πρίγκιπα Harry στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ.

Οι φήμες τότε μιλούσαν για μια δύστροπη Meghan που σε πολλές περιπτώσεις αγνοούσε το πρωτόκολλο και αρνούνταν να ακολουθήσει τις συμβουλές της Kate, που μετράει περισσότερα χρόνια στη βασιλική οικογένεια.

Μάλιστα ρεπορτάζ του περιοδικού People ανέφερε πριν από ένα χρόνο ότι η συμπεριφορά της Meghan απέναντι στο προσωπικό των ανακτόρων, ήταν αυτή που εξόργισε την Kate, η ευγενική φύση της οποίας δεν την έχει κάνει ποτέ να υποτιμήσει τους ανθρώπους στο παλάτι. Εκείνη την περίοδο οι βασιλικές πηγές, δίνοντας ελαφρυντικά στη Meghan, εξηγούσαν πως η έντασή της προέκυψε από την πίεση των προετοιμασιών για τον γάμο.

Πριν από λίγες μέρες όμως ένα δημοσίευμα του περιοδικού Tatler αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που Kate και Meghan τσακώθηκαν την ημέρα του γάμου της δεύτερης.

Άνθρωπος από το παλάτι μιλώντας στο περιοδικό ανέφερε: “Ήταν μια δύσκολη μέρα και προφανώς υπήρξε μια διαμάχη για το εάν οι παράνυφοι πρέπει να φορούν καλσόν ή όχι. Η Kate, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, θεώρησε ότι έπρεπε, ενώ η Meghan δεν ήθελε”.

Τελικά η γνώμη της Meghan υπερίσχυσε, η κόντρα όμως μόλις είχε ξεκινήσει…