Quincy Brown: Ο υιοθετημένος γιος του Puff Daddy συνεργάζεται με τον Louboutin
Κόσμος

Quincy Brown: Ο υιοθετημένος γιος του Puff Daddy συνεργάζεται με τον Louboutin

Quincy Brown: Ο υιοθετημένος γιος του Puff Daddy συνεργάζεται με τον Louboutin

Ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων Christian Louboutin φαίνεται ότι θέλει να επωφεληθεί από το κύμα της επιρροής του brand του στην κοινότητα hip-hop.

Έτσι αποφάσισε να συνεργαστεί με τον νεαρό Quincy Brown, τον υιοθετημένο γιο του ράπερ Sean “Diddy” Combs (πρώην Puff Daddy).

Μητέρα του ήταν το μοντέλο Kim Porter που πέθανε ξαφνικά τον Δεκέμβριο του 2017.

https://www.instagram.com/p/BrbgChrDUIT/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ταινία για τον Louboutin

Την περασμένη εβδομάδα σε πάρτι, στο ξενοδοχείο Public της Νέας Υόρκης ο Brown παρουσίασε ταινία μικρού μήκους «Run Loubi Run» το επιστέγασμα της συνεργασίας του με τον Louboutin στην πρώτη ανδρική και γυναικεία σειρά αθλητικών υποδημάτων του brand.

Ο 27χρονος είναι πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και παραγωγός της μικρού μήκους ταινίας, στην οποία ακούγεται και το νέο του single.

«Όλα ξεκίνησαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, όταν παρακολούθησε την επίδειξη μόδας – χορευτική performance του brand. Παρακολούθησα το σόου και ενθουσιάστηκα. Έχουν μία πολύ, πολύ διαφορετική προσέγγιση. Δεν ήταν χορογραφία ήταν περισσότερο freestyle. Προκλήθηκαν τόσα πολλά συναισθήματα όταν το είδα» είπε.

Ο Quincy Brown είναι μουσικός της R&B (ο βιολογικός του πατέρας είναι ο R&B τραγουδιστής Al B. Sure) και ηθοποιός που εμφανίζεται στη σειρά του Fox TV «Star».

Aσχολείται με την υποκριτική και τη μουσική ταυτόχρονα ,ενώ δήλωσε ότι η έκφραση των συναισθημάτων και των εμπειριών του δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα μόνο μέσο. Επίσης ανέφερε ότι βλέπει τη μόδα ως μια φυσική εξέλιξη στην καριέρα του ως δημιουργού σε πολλούς τομείς.