Selena Gomez: Η ψυχολογική βία που έζησε δίπλα στον Justin Bieber
Κόσμος

Selena Gomez: Η ψυχολογική βία που έζησε δίπλα στον Justin Bieber

Selena Gomez: Η ψυχολογική βία που έζησε δίπλα στον Justin Bieber

Τι αποκάλυψε για αυτά που πέρασε με τον πρώην της;

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε δίπλα στον Justin Bieber εξομολογήθηκε η Selena Gomez σε συνέντευξή της στο NPR.

“Νιώθω πως “έχω υπάρξει θύμα συγκεκριμένου είδους βίας στη σχέση μου”, δήλωσε η πρώην σταρ της Disney, αναφερόμενη στον δεσμό που είχε με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα απάντησε θετικά σε ερώτηση για το εάν δεχθεί συναισθηματική βία, λέγοντας:

“Ναι και θεωρώ, ότι ήταν κάτι έπρεπε που να βρω έναν τρόπο να το καταλάβω σαν ενήλικας πια”.

“Όσο και εάν δε θέλω καθόλου να μιλάω για αυτό σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου, νιώθω πραγματικά υπερήφανη που νιώθω αυτή τη στιγμή πιο δυνατή από ποτέ και που βρήκα έναν τρόπο να το ξεπεράσω με όση περισσότερη αξιοπρέπεια γινόταν”, πρόσθεσε.

Αφορμή στο να “ανοίξει την καρδιά της”, ήταν η αναφορά της στο hit της Lose You To Love Me, όπου παραδέχτηκε πως γράφτηκε για την on-off σχέση της με τον Bieber.

“Ένιωσα ότι δεν έβαλα την “τελεία” που ήθελα και το είχα αποδεχτεί, απλώς χρειαζόμουν έναν τρόπο για να πω μερικά πράγματα που έπρεπε”, δήλωσε.

‘Δεν είναι ένα τραγούδι μίσους, είναι ένα τραγούδι που λέει πως είχα κάτι όμορφο και πως ποτέ δεν θα αρνηθώ ότι ήταν έτσι”, ωστόσο στη συνέχεια ανέφερε πως νιώθει ανακουφισμένη που τελείωσε, γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος.

Οι δυο τους είχαν μια on-off σχέση από το 2011 έως το 2018 και μάλιστα ο ίδιος ο Bieber σε ανάρτησή του στο Instagram, είχε παραδεχτεί πως ήταν βίαιος σε όλες του τις σχέσεις και πως δεν σεβόταν τις γυναίκες.