Συντετριμμένος ο Larry King: «Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του…»
Κόσμος

Συντετριμμένος ο Larry King: «Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του…»

Συντετριμμένος ο Larry King: «Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του…»

Μιλά για πρώτη φορά για τις τραγικές στιγμές που ζει

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στo Facebook ο Larry King «έλυσε» τη σιωπή του και μίλησε για τον ξαφνικό χαμό των δύο παιδιών του και την βαθιά οδύνη που βιώνει.

Ο 86χρονος παρουσιαστής, που έχει αφήσει ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση, ζει έναν πόνο που κανένας γονέας δεν θέλει να νιώσει ποτέ στη ζωή του. Την απώλεια των παιδιών του και μάλιστα τόσο αναπάντεχα αφού ο γιος του Andy «έφυγε» στα 65 μετά από έμφραγμα ενώ η κόρη του Chaia μόλις στα 51 της εξαιτίας επιπλοκών που παρουσίασε έχοντας διαγνωσθεί πριν από λίγο καιρό με καρκίνο του πνεύμονα.

“Με λύπη και την κατακερματισμένη καρδιά ενός πατέρα επιβεβαιώνω την πρόσφατη απώλεια των δύο παιδιών μου, Andy King και Chaia King. Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πολύ”, έγραψε στην αρχή του ποστ του ο King.

“Ο Andy πέθανε απρόσμενα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Chaia στις 20 Αυγούστου λίγο καιρό αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο. Η απώλειά τους μοιάζει εκτός πραγματικότητας. Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του”, συνέχισε ο παρουσιαστής εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη για τις τραγικές στιγμές που βιώνει.

“Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστώ για τα θερμά και συμπονετικά σας λόγια. Σε αυτές τις στιγμές χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα για να κλείσουμε τις πληγές μας. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε αυτό” κατέληξε.

It is with sadness and a father’s broken heart that I confirm the recent loss of two of my children, Andy King, and…

Δημοσιεύτηκε από Larry King στις Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020