Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είμαι σίγουρη πως θα έρθει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε»
TV Gossip

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είμαι σίγουρη πως θα έρθει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε»

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είμαι σίγουρη πως θα έρθει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Γενέθλια έχει η Αντελίνα Βαρθακούρη και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της μέσα από το Instagram.

Με ένα βίντεο όπου στέλνει ένα μεγάλο φιλί σε όσους την ακολουθούν και τα γλυκά μηνύματα που της στέλνουν, έδωσε μια μελλοντική υπόσχεση.

Μπορεί να απέχει από τη μικρή οθόνη αλλά ακόμη της ζητούν να επιστρέψει για να χαρίσει μια διαφορετική νότα στις οθόνες μας!

«40 σήμερα!!! Πλέον με αγαπώ, με σέβομαι και με προσέχω! Πλέον εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου! Πλέον δεν φοβάμαι! Με τα καλά και τα κακά μου, με τα όμορφα και τα άσχημα μου, με τις νίκες και τις ήττες μου γνωρίζω πως δεν μπορώ να έχω τα πάντα, πως δεν μπορούν να με αγαπούν όλοι, δεν μπορούν να με αποδέχονται όλοι. Στα 40 μου είμαι πιο ήρεμη από ποτέ γιατί με αποδέχομαι εγώ!

Χάρη, Μελωδία, Λιόνα είστε η ζωή μου, είστε το σημείο αναφοράς μου, η περηφάνια μου, το λιμάνι μου, η ασφάλειά μου, η ελευθερία μου, η αναπνοή μου, η δύναμη μου, η δημιουργία μου, η ελπίδα μου, το παρών και το μέλλον μου…σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για όλα! Μπαμπά και μαμά σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για την πρώτη αναπνοή σε αυτό τον κόσμο, σας ευχαριστώ που με μεγαλώσατε, που με γεμίζετε μέχρι σήμερα τόση αγάπη και στοργή, σας ευχαριστώ που έχετε κάνει τόσο στερεό το έδαφος που πατάω, σας ευχαριστώ για όλες εκείνες τις αναμνήσεις τις παιδικής ηλικίας που στα δύσκολα πάντα εκεί ανατρέχω για να πάρω δύναμη, σας ευχαριστώ που πιστεύετε τόσο πολύ σε μένα, σας ευχαριστώ για την ακούραστη προσφορά σας…μεγαλώνουμε μαζί αλλά πάντα θα είμαι το παιδί σας κι εκεί ξενοιάζω λίγο απ’ τα βάρη του ενήλικα.

@elinasereti @maria_antwna @elpida.georgakopoulou_ #kaitoyla mou #theia Maria αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την τύχη να μεγαλώνω έχοντας τέτοιους συνοδοιπόρους, φίλους καρδιάς, στηρίγματα σε κάθε δυσκολία. Είναι ανεκτίμητο να μπορείς να σηκώνεις ένα τηλέφωνο, να λες ένα δεν είμαι καλά και μια ζεστή αγκαλιά να σε περιμένει με αγάπη, κατανόηση και στοργή. Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις!

Μια ζεστή, απέραντη αγκαλιά σε όλους σας, σας ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες ευχές σας, μου λείπετε και μου λείπει η τηλεοπτική επικοινωνία που είχαμε αλλά έχω ανοίξει τα φτερά μου στα παιδιά μου, που είναι στην εφηβεία, στηρίζω τον άντρα μου και παίρνω άλλα μαθήματα ζωής ώστε να μεγαλώνω πλήρης. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε και τότε θα σας ανταποδώσω όλα αυτά τα όμορφα λόγια σας. Η ζωή χρειάζεται αγάπη! Χρόνια μου πολλά γεμάτα υγεία! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους! Κάθε καλό σε εσάς και στις οικογένειές σας», γράφει στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης

Θάνος Μπίρκος: «Στις περιοδείες μου δοκιμάζω τα σουβλάκια από όλες τις περιοχές. Βάζω στοίχημα κάθε φορά πού θα φάω καλύτερα»