Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία»
TV Gossip

Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η ανάρτησή του στο Instagram

Μία φωτογραφία από την τελευταία του χημειοθεραπεία μοιράστηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας του με τον καρκίνο και όπως αποκάλυψε εκείνη την περίοδο έφτιαχνε εικόνες για να ξεχνά.

«Πριν κάποια καλοκαίρια έφτιαχνα εικόνες για να ξεχνάω, να μην ξεχνάτε έρχονται καλύτερες μέρες.

*Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία», γράφει στην ανάρτησή του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, μιλώντας για τον καρκίνο είχε αναφέρει: «Είναι δύσκολη η στιγμή που μαθαίνεις τι έχεις, εγώ το απέφυγα, δεν το ανακοίνωσα στην οικογένεια ή τους φίλους μου, παρά μόνο όταν είχε περάσει ένα χρονικό διάστημα. Αλλάζει όλη η ζωή σου, και ό,τι είχες δεδομένο μέχρι εκείνη τη στιγμή, στενεύει ο χρονικός ορίζοντας. Πρέπει να εκπαιδεύουμε την ψυχή και το μυαλό μας για το αν μας συμβεί κάτι τέτοιο.

Για εμένα το ερώτημα ήταν αν θα αποσυρθώ από τη ζωή ή αν θα συνεχίσω να ζω. Τέσταρα τις δυνάμεις μου. Δε διέκοψα την εργασία μου, ό,τι είχα προγραμματίσει να κάνω το έκανα, με μεγαλύτερη δυσκολία και κόπο. Επέλεξα να κάνω αυτό γιατί αυτό είχα ανάγκη. Ήθελα και οι γύρω μου να με αντιμετωπίσουν έτσι. Πέρασα από τη διαδικασία που νόμιζα ότι είμαι αυτάρκης και ότι μπορώ να διαχειριστώ μόνος μου ό,τι συνέβαινε, αλλά και από το αντίθετο. Είναι πολλές οι στιγμές που λυγίζεις. Το θέμα είναι ο ασθενής να το περνάει όσο πιο ανάλαφρα γίνεται. Δεν πρέπει οι γύρω του να υποδεικνύουν στον ασθενή δικούς τους γιατρούς και δικές τους μεθόδους».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος Εμμανουήλ Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στα 5,93μ