Απόστολος Λύτρας: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου
TV Gossip

Απόστολος Λύτρας: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου

Απόστολος Λύτρας: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου

Παρουσία δικηγόρου η εμφάνιση της δικηγόρου στο ΑΤ Παλλήνης

Μήνυση κατέθεσε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψεύτικη καταμήνυση εναντίον της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό. Η κ. Πολυζωγοπούλου δεν προβλέπεται να κρατηθεί καθώς και η ίδια είναι δικηγόρος αλλά και γιατί πρόκειται για πλημμέλημα.

Επίσης, δόθηκε σχετική εντολή από την κύρια εισαγγελέα ποινικής δίωξης κ. Τριανταφύλλου, ότι δηλαδή αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, να αποχωρήσει από το ΑΤ. Έτσι, όπως ορίζει η διαδικασία, η μήνυση που υπέβαλε ο κ. Λύτρας, θα δικαστεί σε μια τακτική δικάσιμο.

Λίγο νωρίτερα και μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του, ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε στο ΑΤ Παλλήνης.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, που έχει άριστες σχέσεις με τη σύζυγό μου, επειδή η αδερφή της έπρεπε να ταξιδέψει για Κύπρο. Είχαν ενημερώσει ότι θα περάσει να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με τη σύζυγό μου διατηρούσε άριστη σχέση και με τον δικηγόρο έχουν σχέση για πάνω από δέκα χρονια. Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Απλά έχω να πω ότι υπάρχουν 2-3 παιδιά. Από εκεί μετά δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά το ένταλμα σύλληψης – «Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα»