Δημήτρης Μακαλιάς: «Σήμερα ένας κύκλος έκλεισε. Κάθε τέλος και αρχή! Καλή μας αντάμωση…»
TV Gossip

Δημήτρης Μακαλιάς: «Σήμερα ένας κύκλος έκλεισε. Κάθε τέλος και αρχή! Καλή μας αντάμωση…»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Σήμερα ένας κύκλος έκλεισε. Κάθε τέλος και αρχή! Καλή μας αντάμωση…»

Η ανάρτησή του στο Instagram

Αυλαία έκλεισε το μεσημέρι της Κυριακής (30/6) η εκπομπή, I Love ΣουΚού, με την συγκίνηση να είναι αρκετά μεγάλη.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από την πρώτη του συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα μέχρι και σήμερα.

Η ανάρτησή του

«Ήταν 9 Αυγούστου του ‘21, στο δρόμο για τα Ανώγεια στην Κρήτη, που χτύπησε το τηλέφωνο και με ρώτησαν για μια εκπομπή που ήθελε να κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα. Είχα πει οτι δε γνωριζόμαστε καλά αλλά νιώθω ότι μπορώ να περάσω πολύ ωραία δίπλα της. Ας κάνουμε το δοκιμαστικό. Όλα ξεκίνησαν από μια μικρή εικονίτσα πάνω στο τραπέζι. Και ακούστηκε το πρώτο γέλιο ανάμεσα μας.

Σήμερα πια, 3 χρόνια μετά, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είχαμε δίκιο. Ήταν το momentum! 3 χρόνια. Η καθημερινότητα μας. Τα μηνύματα, οι ανησυχίες, οι σκέψεις. Τα γέλια μας, τα δάκρυα μας. Χορευτικά στη στιγμή, ανατροπές, γκάφες, ενάρξεις, τρέιλερ. Φόβοι, αντίπαλοι, φίλοι, αποδοχή, κερδισμένα στοιχήματα, όνειρα. Μια παρέα. Μια ανάσα. Μια αγκαλιά.

Σήμερα ο κύκλος αυτός κλείνει. Με πολλή χαρά αλλά και συγκίνηση. Δε θα ειναι πια η «κυρά». Εγώ θα την λέω κουμπάρα καλύτερα. Σήμερα η παρέα αυτή θα κάνει την πιο μεγάλη και ζεστή αγκαλιά. Και θα δώσει μια υπόσχεση. Σήμερα αποχαιρετάμε. Και ανανεώνουμε. Για όποτε. Σας αγαπώ πολύ. Δεν υπάρχουν λέξεις να αποτυπώσουν αυτά που γράφονται κάθε μέρα στη συνομιλία μας στο whatsapp.

Κάθε τέλος κι αρχή. Καλή μας αντάμωση… ΥΓ: μια φωτό από την κάθε μας χρονιά».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Λιβάνης: «Θέλω να βρίσκομαι μέσα στον τοκετό, θα είμαι εκεί από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή»