Έλενα Γαλύφα: «Ήταν μεγάλο σχολείο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ήταν η εποχή που ωρίμασα»
TV Gossip

Έλενα Γαλύφα: «Ήταν μεγάλο σχολείο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ήταν η εποχή που ωρίμασα»

Έλενα Γαλύφα: «Ήταν μεγάλο σχολείο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ήταν η εποχή που ωρίμασα»

Όσα είπε για την επαγγελματική της ζωή

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Γαλύφα και μιλά για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο αλλά και τη διαδρομή που ξεκίνησε ως content creator.

Πώς ξεκίνησες ως content creator;

Ξεκίνησα το 2014 µε παρακίνηση της αδερφής µου, όταν δηµιουργήσαµε ένα fashion blog, και µάλιστα ήµασταν από τις πρώτες στην Ελλάδα τότε, 10 χρόνια πριν. Επειτα όλη η προώθηση και η προτίµηση των εταιρειών επικεντρώθηκαν στο Instagram και ύστερα από δύο χρόνια, µόνη µου πλέον, ασχολήθηκα εξ ολοκλήρου µε αυτό. Το να δουλεύεις για µια εταιρεία και να δηµιουργείς υλικό σαν να είσαι ένας αυτόνοµος marketer το θεωρώ µοναδικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον και, φυσικά, δεν αναφέροµαι όταν είσαι απλά διεκπεραιωτικός, µε τα προϊόντα φόρα παρτίδα, γιατί υπάρχουν και αυτά τα προφίλ.

Σου αρέσει ο τρόπος που ντύνεται η Generation Ζ;

Αρχικά, αν µπορούσε κάποιος να βάλει έναν τίτλο σε αυτήν τη γενιά, θα ήταν «Η απελευθέρωση». Απεγκλώβισαν κυρίως τη γυναίκα από κάποια στερεότυπα, όπως το super model και το ότι, για να είσαι sexy και να νιώθεις καλά µε τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται πια να έχεις ένα τέλειο σώµα ή ένα τέλειο δέρµα.

Η καλύτερη συνεργασία µε ξένο οίκο µόδας που σου έχει µείνει;

Υστερα από δέκα χρόνια, έχω πάρα πολλές… Σίγουρα, όµως, δεν θα ξεχάσω το συµβόλαιό µου µε τον οίκο Carolina Herrera, κάτι το οποίο εξέλαβα και ως προσωπική µου νίκη, µιας και πήγα µόνη µου και χτύπησα το κουδούνι στα κεντρικά τους γραφεία, στη Νέα Υόρκη… Ζήτησα να δω την Digital PR, η οποία για καλή µου τύχη ήταν εκεί και µε δέχθηκε. Μέσα σε 10 λεπτά είχε εντυπωσιαστεί µε τα όσα ήξερα για την ιστορία του οίκου, ενώ στη συνέχεια µε πήγε στους κάτω ορόφους του κτιρίου να δω τα archive φορέµατα του brand. Ηταν µια στιγµή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Την ίδια σεζόν µε κάλεσε στο fashion show, ενώ λίγο αργότερα µου έκαναν συµβόλαιο για έναν χρόνο, όπου φωτογράφιζα runway pieces…

Έχουµε µάθει ότι εργάστηκες στο γραφείο του ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου. Πώς ήταν η εµπειρία ενασχόλησής σου µε την πολιτική, ειδικά δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο;

Σχολείο µεγάλο. Μπορώ να σου πω ότι ήταν και η εποχή που ωρίµασα. Γνώρισα σηµαντικούς ανθρώπους, µπήκα σε πλαίσια, προσαρµόστηκα σε κανονισµούς, έφτιαξα τον λόγο µου, ντυνόµουν διαφορετικά – µην ξεχνάµε ότι ήµουν 21 χρόνων… Πόσο εύκολο νοµίζεις ότι είναι να περάσεις από την ανεµελιά του πανεπιστηµίου σε ένα πολιτικό γραφείο µε απαιτήσεις; Ηµουν, όµως, τυχερή, γιατί είχα έναν αξιόλογο άνθρωπο δίπλα µου, τον οποίο σεβόµασταν, όπως µας σεβόταν και ο ίδιος, και χαίροµαι πάρα πολύ που ακόµα και σήµερα, αν τον καλέσω στο τηλέφωνο, ξέρω ότι θα τον βρω.

Κάποια στιγµή είχα γυρίσει ένα documentary στον ΑΝΤ1+ και του ζήτησα να πει δυο λόγια για µένα αν ήθελε. Τη συγκίνησή µου, όταν βρέθηκα ως καλεσµένη πια στο γραφείο του, έχοντας τον ίδιο να µιλά τόσο όµορφα για εµένα, δεν θα την ξεχάσω ποτέ και θα την κρατήσω πάντα κλειδωµένη µέσα µου, όπως και άλλες τόσες στιγµές που µε κάνουν περήφανη και µου δίνουν δύναµη ανά πάσα στιγµή.

Διαβάστε επίσης

J2US – Ζωή Παπαδοπούλου: «Ήταν ένα μαγικό ταξίδι. Φτάσαμε μέχρι ημιτελικό γιατί μας αγαπήσατε»