Ελλάδα

Gerard Butler: Ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Σπάρτης

Gerard Butler: Ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Σπάρτης

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δική του κούρσα με τη Φλόγα

Mε τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η λαμπαδηδρομία του Gerard Butler, καθώς ο δήμαρχος Σπάρτης του απένειμε τον τίτλο του επίτιμου δημότη της πόλης.

Λαμπαδηδρόμοι ήταν και ο Billy Zane, ο Gianni Nunnari, η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου οι οποίοι κράτησαν την Ολυμπιακή Δάδα, μεταφέροντας το μήνυμα πως η Ελλάδα, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας είναι πηγή έμπνευσης και οδηγός για το παρόν και το μέλλον.

Ο χολιγουντιανός σταρ έκανε τη διαδρομή Μυστράς – Σπάρτη προτού καταλήξει μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα όπου έγινε η αναγόρευσή του.

Ο Gerard Butler με τον δήμαρχο της πόλης, Πέτρο Δούκα

Μαζί του αναγορεύτηκε επίτημος δημότης και ο παραγωγός Gianni Nunnari.

Ο Gianni Nunnari

Ο δήμαρχος Σπάρτης με τον Billy Zane

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι φέτος πρώτη φορά η Φλόγα πέρασε μέσα από την πόλη της Σπάρτης και με τον Butler να ανάβει τον σχετικό βωμό.

Παρά τις δύσκολες συγκυρίες που επικρατούν στο παγκόσμιο περιβάλλον η επίτιμη Πρέσβης της πόλης κα Ρόη Δανάλη-Αποστολοπούλου με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, κατάφεραν να θέσουν τη Σπάρτη στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο.

Η Ρόη Δανάλη-Αποστολοπούλου με τον δήμαρχο Σπάρτης

Η κυρία Δανάλη-Αποστολοπούλου ανέβασε και βίντεο από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η δική της διαδρομή και παραδίδει τη Φλόγα στον Gerard Butler!

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Exit mobile version