Ελλάδα

Μάνος Παπαγιάννης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – Τι είπε η σύζυγός του στο Znews;

Μάνος Παπαγιάννης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – Τι είπε η σύζυγός του στο Znews;

Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση

Στο νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα ο Μάνος Παπαγιάννης και ανησύχησε λίγο τους διαδικτυακούς του φίλους και τους θαυμαστές του. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και έστειλε το δικό του μήνυμα , ενώ, δέχτηκε και πολλά μηνύματα συμπαράστασης από τους φίλους του.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Παπαγιάννης έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram: «Άντε πάλι τα ίδια! Άμα σου λέω εγώ!», και οι φίλοι του έσπευσαν να του ευχηθούν «Περαστικά».

Τι συνέβη όμως, με τον γνωστό ηθοποιό;

Το Znews επικοινώνησε με την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη που μας ενημέρωσε πως ο  ηθοποιός είναι μια χαρά στην υγεία του. Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε στο νοσοκομείο για ένα προληπτικό έλεγχο, το καθιερωμένο check up που κάνει και από εκεί ανέβασε τις φωτογραφίες. «Όλα είναι μια χαρά», ανέφερε η Αγγελική Δαλιάνη.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά: τη Λυδία και τον μικρό Νικήτα, είναι ιδιαίτερα τυπικό σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα υγείας και πρόληψης και γι’ αυτό δεν παραλείπει τον καθιερωμένο ετήσιο προληπτικό του έλεγχο.

Exit mobile version