Μαρία Αντωνά: «Πήρα το ρίσκο μου στο Survivor, στο τέλος βγήκε κάτι άλλο. Δεν έχουμε επαφές με τον Άρη Σοϊλέδη»
TV Gossip

Μαρία Αντωνά: «Πήρα το ρίσκο μου στο Survivor, στο τέλος βγήκε κάτι άλλο. Δεν έχουμε επαφές με τον Άρη Σοϊλέδη»

Μαρία Αντωνά: «Πήρα το ρίσκο μου στο Survivor, στο τέλος βγήκε κάτι άλλο. Δεν έχουμε επαφές με τον Άρη Σοϊλέδη»

Η προσωπική της ζωή σε πρώτο πλάνο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε η Μαρία Αντωνά και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αν σου έλεγα την Πρωτοχρονιά «Μαρία, τον Ιούνιο η ζωή σου θα είναι έτσι όπως εξελίχθηκε», τι θα απαντούσες;

Πριν φύγω για τον Άγιο Δομίνικο, μια καλή φίλη μού είχε πει: «Αν πας στο Survivor, πολύ πιθανό να μην υπάρχει τίποτα από αυτά που είχες μέχρι τώρα». Η αλήθεια είναι ότι επιβεβαιώθηκε. Πήρα το ρίσκο μου, άλλος ήταν ο σκοπός, στο τέλος βγήκε κάτι άλλο…

Για το Survivor λοιπόν δεν μετάνιωσες, για αυτή τη σχέση όμως;

Δεν έχω μετανιώσει. Ήρθε αυτή η σχέση στη ζωή μου, κάτι μου έφερε, κάτι μου πήρε, όλες οι σχέσεις είναι ένα μάθημα. Για κάποιον λόγο ήρθε…

Κράτησε επτά χρόνια, δεν είναι μικρό διάστημα. Και η προηγούμενη σχέση σου είχε κρατήσει άλλα οκτώ.

Μου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, δεν έχω προλάβει να μείνω μόνη μου για μεγάλο διάστημα. Είχα μια σχέση οκτώμισι χρόνια με έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

Έχετε επαφές ακόμα;

Όχι, δεν έχουμε καθημερινές επαφές, αλλά του οφείλω πολλά και τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Είναι από τους ανθρώπους που θεωρώ δώρο στη ζωή μου.

Θεωρείς ότι τα φώτα της δημοσιότητας έβλαψαν τη σχέση σου με τον Άρη;

Δεν είμαι άνθρωπος που θα με θάμπωναν ή θα με επηρέαζαν τα φώτα στην προσωπική μου ζωή. Ο Άρης δεν ανήκε σε αυτό τον χώρο και ήθελα να μπει μέσα σε αυτόν. Δεν ξέρω αν τον επηρέασαν, πρέπει να ρωτήσεις εκείνον. Ούτε θα κρίνω εγώ αν το διαχειρίστηκε σωστά. Εγώ τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ ήρεμη.

Πώς αντιμετωπίζεις αυτή την τελευταία εισβολή της δημοσιότητας στη ζωή σου; Τρόμαξες;

Όχι, δεν τρόμαξα. Συνειδητοποίησα όμως ότι η προσέγγισή μου πλέον πρέπει να είναι τελείως διαφορετική. Δεν θέλω πια να είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι. Να μη μιλάω συνέχεια για αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι αποποιούμαι μια κατάσταση. Δεν θέλω να πω ψέματα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να το προβάλω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε με την προηγούμενή μου σχέση ήμουν έτσι, μέχρι που ήρθε στη ζωή μου το ριάλιτι. Διαπίστωσα ότι αυτό είναι κακό.

Γι’ αυτό σε ρώτησα πριν αν η δημοσιότητα σας έβλαψε με τον Άρη.

Βλάπτει όταν η σχέση δεν έχει ένα αίσιο τέλος και πρέπει να δώσεις εξηγήσεις, να απολογηθείς. Υπάρχουν όμως φορές που δεν μπορείς να πεις το γιατί. Δεν θέλεις να το πεις. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να μιλήσω, γιατί έχω μάθει να σέβομαι πάνω από όλα εμένα και μετά τους δίπλα μου. Αντιλαμβάνομαι γιατί με περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω από το ραδιόφωνο, και ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί με πολλά από αυτά τα παιδιά έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε μοιραστεί πράγματα. Ήταν επιλογή μου να περάσει αυτό αθόρυβα. Πλέον, έχω αποφασίσει να κρατήσω μια διακριτική στάση σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου και να μη μιλάω πολύ.

Βέβαια, ο Γιώργος θα μπορούσε να φρενάρει αυτή τη φημολογία γύρω από εσάς από την πρώτη στιγμή, αλλά, προς έκπληξη όλων, δεν το έκανε. Μέχρι και το διακριτικό πείραγμα των συνεργατών του δέχεται.

(Γελάει χωρίς να απαντήσει.)

Θα σου το θέσω αλλιώς. Ο Γιώργος είναι διαφορετικός από κοντά σε σχέση με την τηλεοπτική του εικόνα;

Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω. Έχεις παραδεχτεί όμως ότι βγαίνετε, υπάρχουν και φωτογραφίες. Είναι αυτό που βλέπετε.

Διαβάστε επίσης

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ: Η Μαρία Αντωνά «μήλον της έριδος», το «στοκατζίδικο» της TV και η «τζούρα» ψυχαγωγίας στον ΣΚΑΪ