Μάρω Κοντού: Σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς
TV Gossip

Μάρω Κοντού: Σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς

Μάρω Κοντού: Σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς

Δείτε τη φωτογραφία

Μία σπάνια φωτογραφία της Μάρως Κοντού από τον γάμο της με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς δημοσίευσε το Elena’s Diary Blog στο Instagram.

Η Μάρω Κοντού και ο διευθυντής φωτογραφίας της Finos Film Αριστείδης Καρύδης-Φουκς την ημέρα του γάμου τους το 1960.

«Πιστεύω ότι ο πιο δυνατός μου έρωτας, που με πόνεσε κιόλας, ήταν με τον Αριστείδη Καρύδη-Φουκς. Είχε φύγει ο έρωτας και είχε μείνει η αγάπη. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό», έχει αφηγηθεί η Μάρω Κοντού.

Ο γάμος όμως δεν έμελλε να κρατήσει όπως θα εξηγούσε η ηθοποιός: «Μόλις έγινα γνωστή ηθοποιός και νοικοκυρούλα και χαλάρωσα, μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι. Το πήρα χαμπάρι και δεν το σήκωσα. Νόμιζα ότι ήταν το πρώτο, αλλά είχε φοβερό σουξέ στις γυναίκες. Χωρίσαμε, παραμείναμε όμως πάντα φίλοι.»

Οι φήμες ήθελαν τον Φούκς να έχει ένα φλερτ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ ήταν σε διάσταση με την Μάρω Κοντού.

Η ίδια θα έλεγε:«Παρόλο που η Αλίκη είναι πάρα πολύ γοητευτική γυναίκα, εγώ δεν θα την θεωρούσα ποτέ επικίνδυνη. Και σημειώστε αυτό που θα σας πω. Αν εγώ θέλω να κρατήσω έναν άντρα, είμαι απολύτως σίγουρη ότι δεν πρόκειται να μου τον πάρει καμία άλλη. Επομένως, αν μου τύχει να μου έχει πάρει μια γυναίκα έναν άντρα θα πει ότι εγώ τον άφησα πρώτη. Σας παρακαλώ αυτό να το γράψετε έτσι ακριβώς.»

Η άσβηστη φιλία ανάμεσα στους δυο πρώην συζύγους οδήγησε τον Φουκς και πάλι κοντά στη Μάρω καθώς ήταν εκείνη που ανέλαβε να τον φροντίζει τα τελευταία του χρόνια.

Διαβάστε επίσης

J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι τόσο χαρούμενος, από εκεί που είναι…»