Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πριν ακόμα γεννηθεί η κόρη μου, έχει προκαλέσει έλλειψη από τούλι στην κυπριακή αγορά»
TV Gossip

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πριν ακόμα γεννηθεί η κόρη μου, έχει προκαλέσει έλλειψη από τούλι στην κυπριακή αγορά»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πριν ακόμα γεννηθεί η κόρη μου, έχει προκαλέσει έλλειψη από τούλι στην κυπριακή αγορά»

Μαυρίκιος και Ιλάειρα φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ! λίγο πριν γίνουν γονείς

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Αστέρη Κασιμάτη μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση λίγο πριν γίνουν γονείς.

«Έχουμε ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο. Είναι πολύ girly, σε χρώματα ροζ και λευκό. Έχουμε επενδύσει και σε κάποιες σύγχρονες συσκευές που θα βοηθήσουν την κόρη μας τους πρώτους μήνες, όπως, ας πούμε, μία με υπερήχους που δίνει την αίσθηση στο μωρό ότι ακούει τους ίδιους ήχους που άκουγε στην κοιλιά της μαμάς του. Θέλουμε να της προσφέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει. Πριν ακόμα γεννηθεί έχει προκαλέσει έλλειψη από τούλι στην κυπριακή αγορά. (Γελάει.) Έχουμε αποφασίσει να τη βαφτίσουμε Ιωάννα Μελωδία. Ιωάννα είναι το όνομα της πεθεράς μου και Μελωδία επειδή η μουσική αρέσει και στους δυο μας» λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μήπως προτιμούσατε να είναι αγόρι;

Μαυρίκιος: Καλοδεχούμενο όποιο φύλο κι αν ήταν. Η αλήθεια είναι πως όταν μας ρωτούσαν, πάντα έλεγα «κορίτσι». Πήρα μεγάλη χαρά όταν το μάθαμε. Όταν γεννηθεί η κόρη μας, θα έχω τη βασίλισσά μου και την πριγκίπισσά μας.

Ιλάειρα: Είτε ήταν αγόρι είτε κορίτσι, όπως περιμένουμε, η ίδια ευλογία θα έρθει στο σπίτι μας. Ξέρεις, οι γονείς μας είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Το μωρό το περιμένουν πώς και πώς.

Μαυρίκιος: Είναι και το πρώτο εγγόνι της οικογένειας. Εγώ να σου πω ότι σκεφτόμουν επειδή η Ιλάειρα είναι, όπως την έχετε γνωρίσει, πολύ girly, ότι με ένα κοριτσάκι ως μανούλα θα είναι πιο άνετη.

Μαυρίκιε, σκοπεύεις να είσαι παρών στη διάρκεια του τοκετού;

Μαυρίκιος: Έχω πληροφορηθεί ότι μπορώ. Είτε γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό είτε με καισαρική, θα είμαι μέσα στην αίθουσα τοκετού. Θέλω να της κρατάω το χέρι και να υποδεχτούμε μαζί το μωράκι μας. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ τρυφερή στιγμή που δένει ακόμα περισσότερο το ζευγάρι.

Ιλάειρα Ζήση: «Ο Μαυρίκιος είναι αναβαθμισμένη εκδοχή του μπαμπά μου»

Θέλετε να αποκτήσετε πολλά παιδιά;

Ιλάειρα: Αν μας χαρίσει ο Θεός, καλοδεχούμενα. Ο μπαμπάς μου θέλει πολλά εγγόνια. Έχει τρελάνει τον Μαυρίκιο, του λέει: «Αν δεν κάνετε έξι παιδιά, δεν θα σταματήσετε». Είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ένα σπίτι άδειο. Όταν είναι εδώ οι γονείς μας και οι φίλοι μας, νιώθω μεγάλη χαρά. Θέλω να ακούω φωνές στο σπίτι. Δεν θέλω ησυχία.

Μαυρίκιος: Πιστεύω ότι η κόρη μας καλό θα είναι να έχει ένα αδελφάκι. Ας έρθει με το καλό να γεμίσει τη ζωή μας κι εμείς τη δική της. Εδώ είμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Ιλάειρα, πώς φαντάζεσαι τις πρώτες στιγμές με την κόρη σας;

Ιλάειρα: Ο Μαυρίκιος θα θέλει να συμμετέχει στο μπάνιο της μικρής, γιατί τον πρώτο καιρό θα φοβάμαι να της το κάνω μόνη μου. Όταν θα αρχίσει να μεγαλώνει, θέλω πάρα πολύ να της διαβάζω παραμύθια για να κοιμηθεί, όπως μου διάβαζε κι εμένα η μαμά μου, ήταν η πιο αγαπημένη ώρα της ημέρας μου.

Μαυρίκιος: Και στην αλλαγή πάνας θα θέλω να βοηθάω. Η Ιλάειρα σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια, είμαι διατεθειμένος να την προσφέρω. Πιστεύω ότι ο ρόλος του πατέρα δεν είναι μόνο να δίνει χαρτζιλίκι στο παιδί. Θέλω να είμαι παρών σε όλα και το παιδάκι μας να πάρει όλα τα καλά στοιχεία και των δυο μας. Η Ιλάειρα είναι από τους πιο καλοσυνάτους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Από εμένα θα ήθελα να πάρει την ενέργειά μου και τον αυθορμητισμό μου.

Ιλάειρα: Θα ήταν πολύ ωραίο να πάρει την ευφυΐα του και σίγουρα το ταλέντο του στη μουσική. Ο Μαυρίκιος είναι πολύ τρυφερός και δοτικός. Είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει πολύ καλά με το παιδί και ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο παράδειγμα άντρα για την κόρη μας. Κάποια στιγμή θα μεγαλώσει και θα αναζητήσει τον άνθρωπό της και πιστεύω ότι ο Μαυρίκιος θα της έχει δώσει ένα πολύ καλό παράδειγμα του τι ακριβώς πρέπει να ψάξει. Αυτό το υποστηρίζει και η επιστήμη της ψυχολογίας, ότι τα κορίτσια ψάχνουν έναν άνθρωπο σαν τον μπαμπά τους. Είναι το πρότυπο που έχουν στο σπίτι.

Εσύ αναζητούσες έναν άντρα σαν τον μπαμπά σου και τον βρήκες στον Μαυρίκιο;

Ιλάειρα: Έχουν κάποια κοινά στοιχεία, αλλά θα έλεγα ότι ο Μαυρίκιος είναι πάρα πολύ αναβαθμισμένη εκδοχή του μπαμπά μου. (Γελάει.)

Mαυρίκιος: Ο μπαμπάς της είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει. Και εγώ είχα πρότυπο τους γονείς μου και πάντα έλεγα «τι ωραία να δημιουργήσω μια οικογένεια σαν τη δική μας». Νομίζω ότι τα καταφέραμε. Και είμαστε επιπλέον χαρούμενοι γιατί και οι δύο οικογένειες είναι πολύ αγαπημένες μεταξύ τους.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όσα είπε για τη Super Kική

Στην περίπτωση πάντως της influencer Super Κικής, θεώρησες προσβλητικά τα σχόλιά της για σένα στα social media και κατέθεσες ασφαλιστικά μέτρα για να τα αποσύρει από τις αναρτήσεις της.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να προσβάλλει τη γυναίκα μου και το παιδί μας και να αφήνει οποιαδήποτε υπόνοια για εμένα προσωπικά, χωρίς να έχω δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Γι’ αυτό έφτασε και στα δικαστήρια αυτή η υπόθεση. Ύστερα όμως από τις τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις μου, όπου έδειξα πόσο ενοχλήθηκα και είδε και την έκταση που πήρε το θέμα, επικοινώνησε η ίδια μαζί μου. Συζητήσαμε, μου εξήγησε την πλευρά της, για ποιον λόγο δηλαδή το έκανε εξαρχής, ότι είναι ο τρόπος που λειτουργεί και σατιρίζει τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Της εξήγησα όμως ότι όλο αυτό δημιούργησε πρόβλημα στην οικογενειακή μας γαλήνη. Μου ζήτησε συγγνώμη και αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη δικαστική διαδικασία και να το αφήσουμε πίσω μας. Κατέβασε επίσης τα βίντεο από τους λογαριασμούς της στα social media. Το μόνο ερωτηματικό που μου μένει από αυτή την ιστορία είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα ελληνικά δικαστήρια απέρριψαν την αίτησή μου για ασφαλιστικά μέτρα και το δικαίωμα ενός ανθρώπου να προστατεύσει την οικογένειά του από τον καθένα που μπορεί να σχολιάζει ό,τι θέλει στον βωμό της σάτιρας. Ωστόσο, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους, να προσέχουν τι θα λένε από εδώ και πέρα, γιατί είμαι διατεθειμένος να προστατεύσω πάση θυσία την οικογένειά μου από μελλοντικές αντίστοιχες καταστάσεις.