Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη του αντίδραση μετά τη συνέντευξη Μπισμπίκη – «Χαλαρώστε…»
TV Gossip

Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη του αντίδραση μετά τη συνέντευξη Μπισμπίκη – «Χαλαρώστε…»

Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη του αντίδραση μετά τη συνέντευξη Μπισμπίκη – «Χαλαρώστε…»

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στον Σάββα Πούμπουρα αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης στον Νίκο Συρίγο με αφορμή το περιβόητο ζεϊμπέκικο.

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι στα βίντεο που ανέβηκαν με τον Σάββα Πούμπουρα να τον μιμείται, νευρίασε αρκετά μιας και θεώρησε ότι έκανε σόου στις πλάτες του.

«Έβλεπα μια εκπομπή, είχαν βάλει κοιλιές και έκαναν τον Μπισμπίκη, αν ρουφιέται και αναρωτήθηκα, ξέρουν αυτοί γιατί μπορεί να έχω κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα. Από τη μια κάνεις body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους, σε αυτές τις πρωινές.

Κάποιος με νευρίασε. Ποιος ήταν; Ο Πούμπουρας; Με νευρίασε που έκανε σόου σε βάρος μου. Προσπάθησε να πουλήσει κάτι σε σχέση με την προσωπικότητά μου. Με τις στολές Μπισμπίκη γέλασα.

Ζεϊμπέκικο χόρευε και ο Τσαρούχης. Είναι μια κατάσταση. Το χόρεψα για τον έρωτα, για τη Δέσποινα. Δεν έχω καμία ανάγκη αποδοχής από τον έξω κόσμο. Αποδοχή θέλω να έχω και έχω από τη Δέσποινα, από το γιο μου, από τους φίλους μου», ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Σάββας Πούμπουρας μετά από όσα ειπώθηκαν έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, με λίγο καυστικό χιούμορ μιας και δέχθηκε σωρεία τηλεφωνημάτων από δημοσιογράφους.

«Πολύ δημοσιογραφικό τηλέφωνο σήμερα για κάποιο λόγο. Χαλαρώστε!», γράφει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης

«Ποταμός» Μπισμπίκης για τη Βανδή: «Θέλω να με θέλει και να τη θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη βλέπω, να τη ζω, να τη μυρίζω»