Κόσμος

Lady Gaga: Χώρισε με τον Christian Carino;

Lady Gaga: Χώρισε με τον Christian Carino;

Οι φήμες περί χωρισμού της Lady Gaga με τον Christian Carino έχουν φουντώσει, ενώ ταυτόχρονα άλλα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για προετοιμασίες γάμου…

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το E!News, η σχέση της τραγουδίστριας με τον γνωστό ατζέντη περνάει κρίση και οι πληροφορίες λένε πως έχουν χωρίσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Χτες, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Gaga ανέβασε στο Instagram το νέο της τατουάζ και όχι κάποιο στιγμιότυπο με τον αρραβωνιαστικό της.

Οι φήμες φούντωσαν περισσότερο λόγω της εμφάνισης της Lady Gaga στα βραβεία Grammy, όπου δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της, αξίας $ 400.000.

Άλλα ρεπορτάζ όμως δηλώνουν πως δεν υπάρχει κανένας χωρισμός, το ζευγάρι είναι καλά μαζί και μάλιστα σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Η αλήθεια είναι ότι “ξεσκονίζοντας” το Instagram της Lady Gaga δυσκολευτήκαμε να βρούμε κάποια φωτογραφία της με τον Carino.

Η Gaga είναι μαζί με τον Carino από τον Φεβρουάριο του 2017 και τον Οκτώβριο αρραβωνιάστηκαν.

Η pop star είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της ότι είναι εξαιρετικά περήφανος για την επιτυχία της.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η pop star βλέπει την καριέρα της στην υποκριτική να εκτοξεύεται με υποψηφιότητα για τα Όσκαρ, με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο A Star Is Born αλλά και 3 Grammy στην πρόσφατη απονομή.

Exit mobile version