Στάθης Σχίζας: Απογευματινές βόλτες με την κόρη του, Χρύσα
TV Gossip

Στάθης Σχίζας: Απογευματινές βόλτες με την κόρη του, Χρύσα

Στάθης Σχίζας: Απογευματινές βόλτες με την κόρη του, Χρύσα

Πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;

Στο Άλσος Παγκρατίου, κοντά στη μεζονέτα που διαμένει, συνάντησε πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τον 32χρονο επιχειρηματία και διαγωνιζόμενο του J2US, Στάθη Σχίζα, μαζί με τη 10χρονη κόρη του, Χρύσα.

Πατέρας και κόρη απόλαυσαν τον καλό καιρό κάνοντας περίπατο, ενώ της αγόρασε και παγωτό. «Ήμουν 21 ετών όταν γεννήθηκε η Χρύσα. Πρωτόγνωρο συναίσθημα. Μέσα σε μια νύχτα όμως ένιωσα από αγόρι να γίνομαι άντρας. Η Χρύσα είναι πια 10 ετών και με ενημερώνει για πολλά που λέγονται ή γράφονται για μένα» είχε εξομολογηθεί ο Στάθης Σχίζας στο ΟΚ! τον περασμένο
Δεκέμβριο.

«Είναι πολύ δεμένοι. Η Χρύσα έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της» λέει στο περιοδικό φιλικό πρόσωπο του επιχειρηματία. Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας έχει μεταδώσει στην κόρη του και την αγάπη του για τον αθλητισμό, αφού η μικρή προπονείται στον στίβο. «Της αρέσει το τρέξιμο. Παλιότερα η Χρύσα έκανε μαθήματα μπαλέτου και κολύμβησης, τα οποία θέλει να αρχίσει ξανά. Επίσης, είναι πολύ καλή μαθήτρια, της αρέσει το σχολείο» καταλήγει η ίδια πηγή.

Ο Στάθης Σχίζας προγραμματίζει να περάσει τις ημέρες του Πάσχα μαζί με την κόρη του στο χωριό του, Σκουτερά, έξω από το Αγρίνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα

Διαβάστε επίσης

Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη! Στη μαμά μου το είπα πριν από λίγα χρόνια και…»