Κόσμος

Δούκισσα Meghan: Πρώτη δημόσια εμφάνιση στη Βρετανία μετά το Megxit

Δούκισσα Meghan: Πρώτη δημόσια εμφάνιση στη Βρετανία μετά το Megxit

Απαστράπτουσα και... γαλάζια στο πλευρό του Harry

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη Βρετανία μετά το περιβόητο Megxit και την μετακόμιση στον Καναδά έκανε η Δούκισσα του Sussex, στο πλάι του συζύγου της.

Υπό βροχή, το ζεύγος παρέστη στην απονομή των ετήσιων βραβείων Endeavour Fund στο London’s Mansion House.

Με τη Μeghan να φορά ένα καταγάλαζο πένσιλ μίντι φόρεμα από την κολεξιόν της Victoria Beckham, το ζεύγος χαμογέλασε πλατιά σε περίπου 50 άτομα που στέκονταν στη βροχή περιμένοντας να τους δουν από κοντά.

Ο… προστατευτικός Harry κρατούσε την ομπρέλα και πρόσφερε το μπράτσο του στη σύζυγό του που δεν έδειξε να ενοχλείται από κάποια επιφωνήματα αποδοκιμασίας που ακούστηκαν.

Το ζεύγος απένειμε βραβεία σε τραυματίες βετεράνους που διακρίθηκαν σε αθλήματα τη χρονιά που πέρασε.

Τα βλέμματα ήταν φυσικά στραμμένα στην 38χρονη Δούκισσα, η οποία παρουσιάζοντας ένα βραβείο αριστείας δήλωσε:

“Είναι ωραία που επέστρεψα. Είναι η τρίτη χρονιά που έχω την απίστευτη τύχη να συνοδεύω τον σύζυγό μου εδώ… Όταν βλέπαμε τα βίντεο με τους υποψήφιους για βραβείο στον Καναδά μας ήρθε η ίδια σκέψη: πώς θα διαλέξουμε”.

Από την πλευρά του, ο Ηarry εμφανίστηκε και πάλι συγκινημένος καθώς θυμήθηκε την εποχή που υπηρετούσε στον βρετανικό στρατό.

“Η Meghan κι εγώ είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε και είμαστε μαζί σας για να γιορτάσουμε για τον καθένα σας και τα κατορθώματά του, τις υπηρεσίες που προσέφερε και την αφοσίωσή του.

Για κάποιους η στρατιωτική κοινότητα είναι κάτι σαν αδελφότητα που κανένας άλλος οργανισμός δεν μπορεί να προσφέρει και για κάποιους είναι τρόπος ζωής που δεν θέλεις να αλλάξεις. Για πολλούς από εμάς είναι και τα δύο.

Το να υπηρετείς τη Βασίλισσα και τη χώρα είναι κάτι για το οποίο είμαστε όλοι εξίσου περήφανοι και δεν μας εγκαταλείπει ποτέ. Μία φορά στις υπηρεσίες της, για πάντα στις υπηρεσίες της!”, είπε με νόημα.

Την ίδια στιγμή ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην Ιρλανδία, με ένα ποστ γραμμένο στα Ιρλανδικά για να ευχαριστήσουν τον λαό της χώρας, με τη Δούκισσα να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

Exit mobile version