Κόσμος

Harry και Meghan: Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους και δεν είναι φωτογραφία

Harry και Meghan: Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους και δεν είναι φωτογραφία

Και ο γιος τους μέσα

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα στην Αμερική θα κάνουν ο Harry και η Meghan Markle και τήρησαν την παράδοση της οικογενειακής χριστουγεννιάτικης κάρτας.

Αυτή τη φορά επέλεξαν να μην είναι φωτογραφία αλλά μια εικονογραφημένη φωτογραφία που τράβηξε η μητέρα της Meghan, Doria Ragland.

Η κάρτα δημοσιοποιήθηκε μέσω του οργανισμού για την προστασία των ζώων Mayhew, της οποίας πάτρονας είναι η Δούκισσα του Sussex.

Στην εικόνα εμφανίζεται και ο 19 μηνών γιος του ζευγαριού, Archie, κοκκινομάλλης όπως ο μπαμπάς του αλλά και τα δύο σκυλιά τους, Pula και Guy.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ζευγαριού, μια γλάστρα-δέντρο που υπάρχει στη φωτογραφία είναι στολισμένη με χειροποίητα στολίδια που διάλεξε ο μικρός και μετά τις γιορτές θα φυτευτεί.

Αν και εικονογράφηση, διακρίνεται καθαρά ένα σπιτάκι που είναι ο χώρος παιχνιδιού του Archie στην αυλή της οικογένειας.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε πηγή στο αμερικανικό People η έπαυλη που κατοικεί ο Δούκας και η Δούκισσα έχει πολύ χώρο για να τρέχει ο μικρός αλλά και δεντρόσπιτο που πολύ σύντομα θα μπορεί να σκαρφαλώνει για να παίζει.

Ο Harry και η Meghan έχουν στείλει μέχρι στιγμής ως ζευγάρι δύο ακόμα οικογενειακές χριστουγεννιάτικες κάρτες. Την πρώτη χρονιά μία από τα πυροτεχνήματα στον γάμο τους και μία παρακολουθώντας τον γιο τους να μπουσουλάει.

Exit mobile version