Ψυχοκόρες: Πεθαίνει η Βασιλική;
Σειρές

Ψυχοκόρες: Πεθαίνει η Βασιλική;

Ψυχοκόρες: Πεθαίνει η Βασιλική;

Ποια σκότωσε τελικά ο διοικητής Χατζής;

Έχουν μείνει μόνο έξι επεισόδια για το μεγάλο φινάλε της σειράς, Ψυχοκόρες, και όσοι τη βλέπουν από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ προσπαθούν να διαχειριστούν όσα συμβαίνουν.

Η Βασιλική συνεχίζει να βρίσκεται στο Τρίκερι και πλέον έχει στο πλευρό της την Χριστίνα.

Μπορεί στην αρχή να βίωσε πολλά βασανιστήρια από εκείνη αλλά η δολοφονία του Αρδίτη τις έφερε πιο κοντά και η σχέση τους απέκτησε άλλο νόημα.

Πηγαίνοντας κρυφά στην σκηνή της Βασιλικής, η Χριστίνα της υπόσχεται ότι θα τη φυγαδεύσει αρκεί να τελειώσει ένα πρόσωπο που έχει μείνει ακόμη ζωντανό.

Και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η Βικτωρία που μαζί με τον Αρδίτη φρόντισαν να της πάρουν την κόρη και να την στείλουν για υιοθεσία!

Ακούγοντάς το αυτό η Βασιλική βρήκε όπως είπε χαρακτηριστικά έναν λόγο να υπάρχει.

Ωστόσο, στο τέλος του 14ου επεισοδίου τη βλέπουμε μαζί με την Πελαγία να ρίχνουν κλήρο για το ποια θα πάει να δώσει νερό στις άλλες εξόριστες στο λιμάνι.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε ποια «κληρώθηκε» αλλά ο αδίστακτος διοικητής όπλισε το χέρι του και σκότωσε αυτή που βγήκε.

Το επεισόδιο τελειώνει με τη Φρόσω να βλέπει έναν εφιάλτη, όπου η Βασιλική της δίνει ένα ποτήρι νερό, το οποίο μετατρέπεται σε αίμα.

Και να μην έφτανε αυτό, φεύγει από το δωμάτιο της Φρόσως και αφήνει πατημασιές επίσης με αίμα!

Τελικά αυτή σκότωσε ο διοικητής ή ήταν η Πελαγία;

Οι υποθέσεις των τηλεθεατών είναι πολλές αφού δεν μπορούν να δεχτούν ότι η Βασιλική θα είχε ένα τόσο άδικο τέλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι απαντήσεις θα δοθούν στα επόμενα επεισόδια. Έως τότε με κομμένη την ανάσα αναμένουμε…

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Φρόσω – Μέλιος κάνουν έρωτα και το Twitter «μελώνει» – «Γνώρισαν την όμορφη πλευρά του»