Σε ελληνικούς ρυθμούς “χόρεψε” για λίγο η εκπομπή Live with Kelly and Ryan.

Εκατομμύρια Αμερικανοί τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την αξία της ελληνικής διατροφής αλλά και να μάθουν για την αξία τροφών που χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα για να κάνουν ένα πιο υγιές ξεκίνημα για το 2020.

Πρέσβειρα της πρωτοβουλίας αυτής ήταν η σεφ Μαρία Λόη που αποτελεί γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα στη Νέα Υόρκη ενώ έχει δικό της εστιατόριο στο Μανχάταν. Έχει μάλιστα γράψει βιβλία μαγειρικής βασισμένα στην ελληνική διατροφή που έχουν γίνει best seller.

Το έργο της Μαρίας Λόη σε σχέση με την ελληνική κουζίνα είναι ευρύτερα γνωστό αφού έχει συνεργαστεί ακόμα και με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Harvard για την προώθηση της ελληνικής διατροφής στην Αμερική.

Στο βίντεο που θα δείτε, η παρουσιάστρια Kelly Ripa δηλώνει περήφανη που κατά το ένα τέταρτο είναι Ελληνίδα προτού η Μαρία Λόη δείξει πιάτα όπως η φέτα ψητή στη λαδόκολλα, πράσινη σαλάτα με μαρούλι και άνηθο και φυσικά ελαιόλαδο αλλά και αυγά με ντομάτα και γιαούρτι με μέλι.