Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για τη στέψη του Καρόλου Γ΄αυτό το Σάββατο 6/5 και όλη η χώρα βρίσκεται επί ποδός για την πρώτη βασιλική στέψη στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το 1953.

Σύμφωνα με το εθιμοτυπικό ο Κάρολος και η Καμίλα επέλεξαν ήδη τη συνταγή για τη δική τους ενθρόνιση, κις λορέν με σπανάκι, φασόλια και εστραγκόν.

Το πιάτο επιλέχθηκε από τον Βασιλιά και τη βασιλική σύζυγο και τον τον βασιλικό σεφ, Mark Flanagan, ο οποίος εμπνεύστηκε και τη συνταγή.

Πρόκειται για ένα πιάτο που μπορεί να σερβιριστεί ζεστό ή κρύο, ταιριάζει σε διάφορες διατροφικές απαιτήσεις και προτιμήσεις, εύκολα προσαρμόζεται και δεν είναι πολύ περίπλοκο ή δαπανηρό για την παρασκευή του.

Δείτε παρακάτω τη συνταγή: