Κόσμος

Victoria Beckham: Με τον David και τα παιδιά τους στην πασαρέλα

Victoria Beckham: Με τον David και τα παιδιά τους στην πασαρέλα

Η Victoria Beckham «επέστρεψε» στη δεκαετία του 1970 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. Παρουσία του συζύγου της David Beckham και των παιδιών τους, εκείνη παρουσίασε τη συλλογή της.

Στην πασαρέλα ξεχύθηκαν μοντέλα που φορούσαν φορέματα και φούστες ύψους πάνω από το γόνατο, ορισμένα εξ αυτών διακοσμημένα με αφηρημένα σχέδια.

Πουλόβερ ζακάρ, μεγάλοι γιακάδες και ζωντανά χρώματα: H Βρετανίδα δημιουργός άντλησε έμπνευση από τη δεκαετία του 1970 για να σχεδιάσει τη συλλογή της για το φθινόπωρο-χειμώνα 2019-2020.

«Για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2019 σκεφτόμουν τί θέλουν οι γυναίκες, τη σύγχρονη εκδοχή της θηλυκότητας και πώς να μετουσιώσουμε αυτές τις ιδέες σε μια συλλογή για το σήμερα» αναφέρει η Victoria Beckham σε μια ανακοίνωση. «Παίρνουμε έμπνευση από τα παρελθόν» για να κάνουμε «προτάσεις για το μέλλον» εξήγησε η 44χρονη σχεδιάστρια.

Η δημιουργός χρησιμοποίησε χρώματα όπως το έντονο κόκκινο, το γαλαζοπράσινο, το ροζ και το λιλά, ενώ τα παπούτσια, που προτείνει, είναι ψηλοτάκουνες peep toe μπότες, σε ζωηρό μπλε, κόκκινο ή λεοπάρ. Τα τακούνια είναι φούξια ή κίτρινα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Exit mobile version