Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έχω πάθει δύο αποβολές τα δύο τελευταία χρόνια. Ίσως ο Θεός ήξερε και με προστάτεψε»
TV Gossip

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έχω πάθει δύο αποβολές τα δύο τελευταία χρόνια. Ίσως ο Θεός ήξερε και με προστάτεψε»

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έχω πάθει δύο αποβολές τα δύο τελευταία χρόνια. Ίσως ο Θεός ήξερε και με προστάτεψε»

Όσα είπε για το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη αλλά και για το εάν θα μπορούσε να ερωτευτεί ξανά απάντησε σε Q&A στο Instagram, η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Ποια είναι η στάση του μπαμπά των παιδιών μετά το διαζύγιο;

Δεν έχει βγει διαζύγιο, ούτε αίτηση έχουμε συμπληρώσει. Ένα ραντεβού έχουμε κάνει για συζήτηση και μετά έγιναν όλα όσα ξέρετε. Το περιμένω πώς και πώς να βγει για να ηρεμήσω και όπως σας είπα δεν θέλω να αναφέρουμε τα παιδιά. Θα γίνει το καλύτερο δυνατόν πιστεύω και από τους δύο ώστε να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή τους και να μην επηρεαστούν αρνητικά μέσα από αυτό.

Αν γυρνούσες πίσω το χρόνο τι θα άλλαζες;

Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Στη ζωή μας οι άνθρωποι είναι κάποιοι ένα μάθημα, άλλοι ένα πάθημα, μία τιμωρία ή ένα δώρο!

Τόσο εύκολα φεύγουν τα συναισθήματα; Εξήγησέ μας το χρονικό της απάτης.

Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο επί του θέματος, ούτε να αναλύσω κάτι περαιτέρω. Και επειδή μου έχετε κάνει άπειρες ερωτήσεις σε ό,τι αφορά εκείνον και τα παιδιά, δεν θα απαντήσω άλλη ερώτηση. Δεν θα ήθελα να πω ποτέ κάτι κακό για τον πατέρα των παιδιών μου. Ούτε να αναφέρω κάτι για τα παιδιά. Είναι ευαίσθητο θέμα και λεπτή γραμμή. Όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά. Και θα κάνω τα πάντα για να είναι καλά όσο έχω τα μάτια μου ανοιχτά.

Είναι νωρίς το ξέρω αλλά θα ήθελες να ξανά ερωτευτείς;

Έζησα τον απόλυτο έρωτα. Ξαφνικά αναπάντεχα και απερίγραπτα. Πλέον για να με κάνει κάποιος να τον ερωτευτώ θα πρέπει να γνωρίζει πως θα του είναι πολύ δύσκολο. Γενικά εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς.

Πώς το διαχειρίζεσαι όλο αυτό με τη δημοσιότητα της προσωπικής σου ζωής;

Τόσους μήνες προστατεύω την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου. Δεν ήθελα ειλικρινά να συμβεί αυτό. Ήταν μία έκρηξη θυμού. Ωστόσο πρώτα με προκάλεσε η άλλη πλευρά. Δεν είναι κακό κάποιος να θέλει να εγκαταλείψει ή να προχωρήσει με κάτι άλλο στη ζωή του και ας μην έχει βγει διαζύγιο. Βασικά δεν έχουμε κάνει καν αίτηση διαζυγίου ακόμα. Αλλά θεωρώ πως όταν υπάρχει μία οικογένεια και τρία παιδιά πρέπει τουλάχιστον να κρατάμε κάποια προσχήματα. Η έκρηξη θυμού μου ήταν όταν μου έστειλαν φωτογραφία από το Ναύπλιο την συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν έπρεπε να της επιτρέψει να την ανεβάσει ενώ μία μέρα πριν είχαμε πάει στη δικηγόρο να μιλήσουμε για το διαζύγιο. Έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Θα ξανά έκανες δεύτερο γάμο ή άλλο παιδάκι;

Θα ήθελα πάρα πολύ ένα τέταρτο παιδί. Έχω πάθει και δύο αποβολές τα δύο τελευταία χρόνια. Ίσως είναι γραφτό να μην κάνω άλλο, ίσως ο Θεός ήξερε και με προστάτευσε. Γιατί για φανταστείτε μέσα σε όλα αυτά που περνάω τώρα να είχα και ένα μωρό; Πιστεύω ότι όλα ήταν να γίνουν.

Διαβάστε επίσης

Όλγα Λαφαζάνη: «Έλαβα ένα email που έλεγε ότι “το παιδί σας θα επιστρέψει με κουρεμένα τα μαλλιά του”»