Ευαγγελία Μουμούρη: Αποκάλυψε τον απίθανο ψυχαναγκασμό της
Ελλάδα

Ευαγγελία Μουμούρη: Αποκάλυψε τον απίθανο ψυχαναγκασμό της

Ευαγγελία Μουμούρη: Αποκάλυψε τον απίθανο ψυχαναγκασμό της

Ποιος είναι;

Για πολλά και διάφορα μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Πρώτα από όλα αποκάλυψε το μυστικό που κρατά τη σχέση με τον σύντροφό της τόσο φλογερή όσο στις αρχές της.

«Μια φορά με ρώτησαν αν ο σύζυγος κάνει δουλειές στο σπίτι. Ζούμε μαζί, δεν θεωρώ ότι εγώ πρέπει να κάνω τις δουλειές και ο άλλος να κάθεται. Από τη στιγμή που ο σύντροφός μου δεν ήθελε να παντρευτεί, δεν είχα καμία πρεμούρα. Το μυστικό στη σχέση μας είναι ότι δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Ο άνθρωπος πρέπει να περιφρουρεί την ατομικότητά του για να συνυπάρχει. Είμαστε 12-13 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει κρίση, μηδενίζουμε και ξεκινάμε. Θεωρούμε δεδομένο ότι αγαπιόμαστε».

Οι σχέσεις της με την κόρη του αγαπημένου της είναι άριστες.

«Με την κόρη του συντρόφου μου μεγαλώνουμε μαζί και έχει πολύ ενδιαφέρον. Η κόρη του συντρόφου μου, μια φορά που είχα γυρίσει στο σπίτι είχε καθαρίσει και έγραψε ότι είναι ένα μικρό δώρο. Τελειώνει τώρα τη φιλοσοφική και είναι και σε δραματική σχολή».

Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε και στους ηθοποιούς που εγκαταλείπουν παραστάσεις για να πάνε σε ριάλιτι.

«Το πρέπει και το δεν πρέπει το ορίζει ο καθένας μας και η ηθική μας. Ο καθένας κάνει ό,τι αντέχει. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα φύγω από παράσταση, δεν είναι σωστό».

Στο τέλος, ομολόγησε και τον απίθανο ψυχαναγκασμό της!

«Έχω τον εξής ψυχαναγκασμό: Βγάζω πρώτα το δεξί παπούτσι και μετά το αριστερό».