3+1 ζώδια που είναι «άσσοι» στο κρεβάτι
ΖΩΔΙΑ

3+1 ζώδια που είναι «άσσοι» στο κρεβάτι

3+1 ζώδια που είναι «άσσοι» στο κρεβάτι

Διακρίνονται για το ερωτικό τους ταπεραμέντο!

Μερικά ζώδια φαίνεται να έχουν μια φυσική ικανότητα να διαπρέπουν στο κρεβάτι, χαρίζοντας, ταυτόχρονα πάθος και απόλαυση στον σύντροφό τους.

Ας δούμε, παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια και γιατί θεωρούνται «άσσοι» στο κρεβάτι.

Κριός

Οι Κριοί έχουν μέσα τους πάθος και ένταση που την επιδεικνύουν σε κάθε πτυχή της ζωής τους, και τα ερωτικά τους δεν αποτελούν εξαίρεση. Με τον κυβερνήτη τους, τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, είναι γεμάτοι ζωντάνια και ενθουσιασμό. Είναι πάντα έτοιμοι να πειραματιστούν με νέα πράγματα, κάνοντας την ερωτική τους ζωή ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Διαθέτουν μια ακαταμάχητη γοητεία και αυτοπεποίθηση, που τους κάνει εξαιρετικούς εραστές, ενώ θέλουν να κυριαρχούν και να καθοδηγούν τον σύντροφό τους προς νέες εμπειρίες.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν γεννηθεί ηγέτες και αυτό μεταφέρεται και στην κρεβατοκάμαρα. Με τον Ήλιο να τους κυβερνά, οι Λέοντες χαρακτηρίζονται από αυτοπεποίθηση και λάμψη. Θέλουν να εντυπωσιάζουν τον σύντροφό τους με τις ικανότητές τους και παίρνουν χαρά όταν τον ικανοποιούν. Είναι παθιασμένοι και γενναιόδωροι, προσφέροντας στον σύντροφό τους την απόλυτες ερωτικές εμπειρίες. Οι Λέοντες απολαμβάνουν να περιποιούνται τον σύντροφό τους και να κάνουν κάθε στιγμή ξεχωριστή, χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά τους για να διατηρούν τη φλόγα ζωντανή.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θεωρούνται από τα πιο παθιασμένα ζώδια. Κυβερνώνται από τον Άρη παραδοσιακά και τον Πλούτωνα στην μοντέρνα αστρολογία, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης. Προσφέρουν βάθος και ένταση στις ερωτικές τους συναναστροφές. Φημίζονται για τη σεξουαλικότητά τους και την ικανότητά τους να δημιουργούν ουσιαστικές και συναισθηματικές συνδέσεις με τον σύντροφό τους. Είναι μυστηριώδεις και γοητευτικοί, προσφέροντας αξέχαστες ερωτικές στιγμές.

Ταύρος

Οι Ταύροι, κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς. Διαθέτουν μια φυσική ικανότητα να απολαμβάνουν τις αισθήσεις και την ερωτική επαφή καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Συνδυάζουν τα προαναφερθέντα με τρυφερότητα και αφοσίωση, προσφέροντας μια σταθερή και ασφαλή ερωτική σχέση. Παραμένουν ρομαντικοί και αισθησιακοί, απολαμβάνοντας τις απαλές πινελιές και τις αισθησιακές εμπειρίες. Η υπομονή και η επιμονή τους εξασφαλίζουν ότι κάθε στιγμή στο κρεβάτι είναι γεμάτη απόλαυση και ικανοποίηση.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr