4+1 ζώδια που πάντα έχουν στην άκρη της γλώσσας τους τον αντίλογο και σε τρελαίνουν!
ΖΩΔΙΑ

4+1 ζώδια που πάντα έχουν στην άκρη της γλώσσας τους τον αντίλογο και σε τρελαίνουν!

4+1 ζώδια που πάντα έχουν στην άκρη της γλώσσας τους τον αντίλογο και σε τρελαίνουν!

Ποια είναι αυτά;

Ορισμένα ζώδια φημίζονται για την ανάγκη τους να εκφράζουν τις απόψεις τους, να προκαλούν με αυτές και να έχουν αντίλογο, ανεξάρτητα από το θέμα της συζήτησης. Απολαμβάνουν οποιουδήποτε τύπου συζητήσεις και δεν διστάζουν να προβάλλουν τη δική τους άποψη, ακόμα και αν αυτή έρχεται σε αντίθεση με της πλειοψηφίας. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια, παρακάτω.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι διακρίνονται από την πρωτοποριακή και ανεξάρτητη σκέψη τους, καθώς και την επιθυμία τους να αμφισβητούν τα πάντα. Απολαμβάνουν να προβάλλουν τις απόψεις τους και να συζητούν για ταμπού ή προκλητικά θέματα. Η επαναστατική τους φύση τους ωθεί να αλλάξουν τις καθιερωμένες αντιλήψεις και να προσφέρουν μια νέα οπτική γωνία. Αυτό το στοιχείο που συχνά τους φέρνει σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Μπορούν καλύτερα από κάθε άλλο ζώδιο να προσφέρουν φρέσκιες και ασυνήθιστες προοπτικές στις συζητήσεις τους με τον πιο αντισυμβατικό τρόπο.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι λατρεύουν τις ανταλλαγές απόψεων, και δεν διστάζουν να διαφωνήσουν για να προκαλέσουν έναν ενδιαφέροντα διάλογο. Ως πνευματικά ανήσυχοι, επιδιώκουν διαρκώς να μαθαίνουν και να εξερευνούν διάφορες ιδέες. Η διπλή φύση τους είναι εκείνη που επιτρέπει να βλέπουν τα πράγματα από πολλαπλές οπτικές γωνίες. Αυτό τους κάνει εξαιρετικούς συνομιλητές αλλά και πνεύμα αντιλογίας. Απολαμβάνουν να παίζουν το “δικηγόρο του διαβόλου”, προσπαθώντας να προκαλέσουν τη σκέψη των άλλων και να εξετάσουν κάθε πιθανή πλευρά ενός θέματος.

Λέων

Οι Λέοντες είναι περήφανοι με ισχυρή προσωπικότητα που δε διστάζουν να υποστηρίξουν τις απόψεις τους. Θέλοντας να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και δεν διστάζουν να εκφράσουν τις διαφωνίες τους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα ‘ανάψουν τα αίματα’. Συχνά, επίσης, επιθυμούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους, παραμένοντας αδιάλλακτοι. Διακρίνονται από μια φυσική ανάγκη να υπερασπίζονται τις απόψεις τους και να επιβεβαιώνουν τη θέση τους, γεγονός που τους κάνει να είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν μάχη για τις ιδέες τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι βαθιά παθιασμένοι και έχουν έντονες απόψεις. Δεν φοβούνται τις συγκρούσεις ενώ μάλιστα επιδιώκουν έντονες συζητήσεις για να εξετάσουν τις απόψεις των άλλων και να υπερασπιστούν τις δικές τους. Δεν αντέχουν την επιφανειακή συζήτηση, κι αυτό τους κάνει να φέρουν αντίλογο σε οτιδήποτε διαφωνούν. Μπορεί να μη μιλούν πολύ, αφού δεν θεωρούνται από τα φλύαρα ζώδια, αλλά αν θέλουν να σου πουν κάτι σημαντικό, δε θα διστάσουν, ακόμη κι αν γνωρίζουν πως δε θα είναι αρεστό. Διεισδύουν στην ουσία των πραγμάτων και να αποκαλύπτουν την αλήθεια, κάτι που τους κάνει ακαταμάχητους στις συζητήσεις.

Κριός

Αν δεν πει ο Κριός αυτό που σκέφτεται πρώτος, τότε ποιος; Οι Κριοί είναι πεισματάρηδες και φέρουν τον απόλυτο συνδυασμό ανάγκης για προσοχή με μία πρωτοποριακή σκέψη, που είναι έτη φωτός μπροστά! Μάλιστα, θα γεννήσουν τον αντίλογο ακόμη και στις περιπτώσεις που είναι τέρμα περιττός! Ο τρόπος που πολλές φορές εκφράζονται είναι απότομος, άρα ακόμη κι αν δεν έχουν όρεξη για αντίλογο, η γλώσσα του σώματός τους λέει άλλα! Μην ξεχνάμε πως βαριούνται τόσο συχνά, που τελικά κάνουν καβγάδες για να περάσει η ώρα.

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr