Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν τον Ιούλιο – Ποιες είναι οι απόλυτα τυχερές ημερομηνίες;
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν τον Ιούλιο – Ποιες είναι οι απόλυτα τυχερές ημερομηνίες;

Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν τον Ιούλιο – Ποιες είναι οι απόλυτα τυχερές ημερομηνίες;

Εσένα θα σε ευνοήσει το καλοκαίρι;

Ο Ιούλιος είναι ένας ακόμη μήνας με ενδιαφέρον και ο προηγούμενος εκείνου κατά τον οποίο ο Ερμής θα είναι ξανά ανάδρομος.

Επεξηγηματικά, κάνετε και υλοποιήστε άμεσα τα σχέδιά σας, αφού αρκετά από αυτά πρόκειται να ανατραπούν ή να απαιτήσουν μεταβολές μετά τον Ιούλιο.

Επιλέξτε τις παρακάτω ευνοϊκές ημέρες για να κάνετε την αρχή, σύμφωνα με το oroskopos.gr

2 Ιουλίου: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Η ημέρα αυτή είναι καλή για καλλιτεχνικές ανησυχίες ή δραστηριότητες σχετικές με τη θάλασσα και τη χημεία. Το να εκφραστείς δημιουργικά και να δείξεις τις γνώσεις σου, ιδίως αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός, Παρθένος ή Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, είναι καλή ιδέα.

5 Ιουλίου: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Μπορείς να ξεκινήσεις οτιδήποτε θέλεις να διαρκέσει σε βάθος χρόνου, κυρίως αν είσαι Ταύρος, Ιχθύς, Παρθένος ή Σκορπιός του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

8 Ιουλίου: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία

Η ημέρα δείχνει ιδανική για ερωτικά ή επιχειρηματικά ξεκινήματα. Αυτοί που ευνοούνται είναι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 1ου και 2ου δεκαημέρου, καθώς και οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου.

11 Ιουλίου: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Πρόκειται για μία ερωτική ημέρα, όπου οι σχέσεις αντιμετωπίζονται με τον απόλυτο συνδυασμό ρομαντισμού και σοβαρότητας. Είναι μία ημέρα κατάλληλα για νέες σχέσεις ή ακόμη και επαγγελματικές συνεργασίες και γάμους.

18 Ιουλίου: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Είναι μία ημέρα που δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουμε από αδιέξοδα, να απελευθερωθούμε, να εκφραστούμε και να είμαστε απλά περήφανοι για αυτό που είμαστε. Είναι μία στιγμή που προωθείται οτιδήποτε αυθεντικό, είναι αυτό αφορά την επίδειξη ταλέντων και ιδεών, είτε αν σχετίζεται με την αποδοχή του πραγματικού εαυτού μας. Οι πιο ευνοημένοι είναι οι Καρκίνοι, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

19 Ιουλίου: Ο Ερμής σε τρίγωνο με το Χείρωνα

Αυτή η όψη βοηθά στην επούλωση πληγών που μας άφησε κάποιος από τα άδικα και σκληρά του λόγια. Είναι ιδανική για να βγάλουμε το βάρος από μέσα μας και να επιλύσουμε παρεξηγήσεις, αποκαθιστώντας σχέσεις και συνεργασίες. Οι ευνοημένοι είναι οι Λέοντες, οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

21 Ιουλίου: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία

Ημέρα ‘φωτιά’ για νέες σχέσεις ή οικονομικές δραστηριότητες. Τυχερή σχεδόν από κάθε άποψη, αφού οι κεραυνοβόλοι έρωτες παραμονεύουν. Οι ευεργετημένοι είναι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

27 Ιουλίου: Ο Ερμής στην Παρθένο και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη

Μία σούπερ ερωτική και δραστήρια ημέρα. Όσοι εργάζονται σε ελεύθερο επάγγελμα, θα παρατηρήσουν αύξηση του πελατολογίου και των εσόδων τους, όσο παράλληλα θα εισάγουν πιο πρωτοποριακές τακτικές λειτουργίας. Αυξημένη λίμπιντο, θάρρος και ιδέες θα έχουν οι Λέοντες, οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι και οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Μαζί τους, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αποκτούν έναν πιο ξεκάθαρο κι αντικειμενικό τρόπο σκέψης.

30 Ιουλίου: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Χείρωνα

Μία ρομαντική ημέρα με την όψη που μας σώζει από δύσκολες στιγμές και μοτίβα που μας πληγώνουν. Οι ευεργετημένοι είναι οι Λέοντες, οι Κριοί, οι Υδροχόοι και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr