Κώστας Λεφάκης: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού;
ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού;

Κώστας Λεφάκης: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού;

Αναλυτικά οι προβλέψεις για την εβδομάδα από 17 έως 23 Ιουνίου

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού είναι γεγονός και όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν από εκεί, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει αναλυτικά τις προβλέψεις στο oroskopos.gr για την εβδομάδα (17/6-23/6).

Κριός

Η εβδομάδα της Πανσελήνου δρομολογεί εξελίξεις, πρωτίστως στα οικονομικά σας. Φαίνεται ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημά σας, να δικαιώσετε μια επιλογή σας και να κερδίσετε έναν ανταγωνισμό. Κάποιες δυσκολίες ή διλήμματα θα επιλυθούν κατάλληλα και θα πρέπει να περιμένετε βελτίωση στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε μια είδηση που δεν φαίνεται εξακριβωμένη.

Ταύρος

Φροντίστε τα αισθηματικά και την προσωπική σας ζωή, καθώς παρατηρούνται αλλαγές στις διαθέσεις και στις ανάγκες. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά και δίνει διάσταση σε ένα θέμα το οποίο είχατε παραμελήσει. Οικογένεια και συγγενείς θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και πρέπει να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Γίνετε περισσότερο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος του Σαββάτου , σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, σε όλους τους τομείς. Φροντίστε το συμφέρον σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας εκεί που προβληματίζεστε με κάποιον, ή με κάτι και δώστε στον εαυτό σας τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να προβληθεί. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και στις δυνατότητές σας. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο αυτό το διάστημα, γι αυτό φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε!

Καρκίνος

Ο Άρης εξακολουθεί την πορεία του στο ζώδιό του Ταύρου, γεγονός που σας κάνει αποτελεσματικούς στις επιδιώξεις και στην συμπεριφορά. Κάποια νευρικότητα σε ότι καθυστερεί να ολοκληρωθεί μπορεί να επηρεάσει κάποια σημαντική, ή χρήσιμη σχέση σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που δεν σας αφορούν, ούτε να δώσετε συμβουλές προς τρίτους. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή και προνοητικότητα! Αποφύγετε καταναλωτικές υπερβολές και δώστε τις σωστές προτεραιότητες εκεί που χρειάζεται!

Λέων

Επιμεληθείτε τα θέματα που σας δημιουργούν αγωνία και αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Ένα από αυτά μπορεί να σχετίζεται και με την υγεία σας την οποία πρέπει να βελτιώσετε. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν είναι τόσο εύκολα για εσάς τώρα, αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας ζωή. Προσοχή σε οτιδήποτε σημαίνει έξοδα και υποχρεώσεις. Απαλλαγείτε από άσκοπους φόβους και ανασφάλειες ενώ αντίθετα, γίνετε τολμηροί στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας. Φίλοι και ευχάριστοι άνθρωποι έρχονται κοντά σας!

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Σαββάτου ευνοεί τις δραστηριότητές σας, τόσο στην εργασία, όσο και στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Αν και το διάστημα είναι λίγο νευρικό και ακατάστατο, προσπαθήστε να ορίσετε τώρα τις προτεραιότητές σας, σύμφωνα με τις ανάγκες τόσο τις δικές σας, όσο και εκείνων που θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλλιεργήστε καλλίτερες σχέσεις με τους πελάτες σας και επιδιώξτε κάποιες χρήσιμες αλλαγές, πάντα κατόπιν συνεννόησης. Δώστε περιθώρια σε μια σχέση σας να αναπτυχθεί.

Ζυγός

Μια ευχάριστη σειρά ημερών ακολουθεί για εσάς με ευαίσθητο τομέα, μόνο τον επαγγελματικό, όπου χρειάζεται προσοχή! Η επίδραση της Πανσελήνου θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, ή θα διαμορφώσει καινούριο κλίμα. Να είστε προσεκτικοί με θέματα της οικογένειας και του ευρύτερου συγγενικού σας περιβάλλοντος. Τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, προσπαθήστε να τις τακτοποιήσετε. Αισθηματικά παρουσιάζεστε πιο τυχεροί και εφοδιασμένοι από την συμπεριφορά τρίτων. Κινηθείτε σε ασφαλείς δρόμους και μην ρισκάρετε!

Σκορπιός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας βοηθούν να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε ορίσει, σε όποιον τομέα και αν αφορούν. Οι σχέσεις με το περιβάλλον ενδυναμώνουν. Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζεται ενισχυμένη αλλά και έντονη σε συγκινήσεις. Η Πανσέληνος θα σας προβληματίσει για αποφάσεις και θα σας δημιουργήσει και διλήμματα αν τύχει να πρέπει να κλείσετε συμφωνίες. Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση τόσο των συναισθημάτων , αλλά και των χρημάτων σας. Προβλέψτε τις δυσκολίες που θα έρθουν,

Τοξότης

Μεταβατική εποχή με διακυμάνσεις πολλές στην καθημερινότητα. Ωστόσο το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο ενισχύει την τύχη και το ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα. Οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει ίσως σας πιέσουν για την εξόφλησή τους. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας φέρνει αλλαγές, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ανασυγκροτήστε τον δυναμισμό σας και ενισχύστε την αυτό εκτίμησή σας! Ταξίδια και μετακινήσεις θα σας προβληματίσουν αλλά στο τέλος θα τα πραγματοποιήσετε!

Αιγόκερως

Ένταση θα φέρει η εβδομάδα που ξεκινά, καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση. Οι αντιθέσεις με τους άλλους χρειάζονται προσεκτική διαχείριση για να μη δημιουργηθούν ακατάλληλες αντιπάθειες και να μην βάλουν σε κίνδυνο κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Εδώ θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και περισσότερο διαλλακτικοί από ότι συνήθως. Βελτιωμένες παρουσιάζονται οι συνθήκες εργασίας σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη των άλλων και μην υπερεκτιμάτε την τύχη ή τις δυνατότητές σας.

Υδροχόος

Λίγο περίεργη αυτή η εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος του Σαββάτου εστιάζει στα πρακτικά θέματα που σας απασχολούν. Δώστε προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής και πάρτε κατάλληλες αποφάσεις. Φανείτε ψύχραιμοι όταν οι άλλοι σας προκαλούν για ασήμαντη αφορμή και μην αφήνετε περιθώρια διόγκωσης μιας συνηθισμένης κρίσης. Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα για κάτι που σας ενοχλεί. Υποστηρίξτε τα δικαιώματά σας με τρόπο που εξυπηρετεί συμφέροντα και σχέδια.

Ιχθύες

Για εσάς, οι πλανητικοί σχηματισμοί είναι πιο ευνοϊκοί, τόσο στις δημιουργικές σας δραστηριότητες, όσο και στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Βελτίωση θα παρατηρηθεί στο περιβάλλον της δουλειάς σας, ή θα λειτουργήσει περισσότερη τύχη στο αντικείμενο που υποστηρίζετε. Η Πανσέληνος του Σαββάτου, φέρνει νέες εξελίξεις σε βασικούς σας τομείς τις οποίες πρέπει να αποδεχτείτε. Ενισχύστε την δημιουργική σας έκφραση και διαχειριστείτε πιο έξυπνα τα αισθηματικά σας, χωρίς προκαταλήψεις και φόβους. Σκεφτείτε θετικά και λειτουργήστε ανάλογα!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr