Ζώδια: Αυτές είναι οι SOS ημερομηνίες του Ιουλίου – Ποια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αυτές είναι οι SOS ημερομηνίες του Ιουλίου – Ποια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;

Ζώδια: Αυτές είναι οι SOS ημερομηνίες του Ιουλίου – Ποια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;

Δοκιμάζονται οι αντοχές και τα όρια!

Κάθε μήνας φέρνει μαζί του τις ευκαιρίες του και τις τυχερές – καλές του μέρες, φέρνει όμως και τις προκλήσεις, τις δοκιμασίες αλλά και τις μέρες που δοκιμάζουν τα όρια αντοχών μας.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε ποιες είναι οι ημερομηνίες που πρέπει να δείξουμε προσοχή τον Ιούλιο και ποια ζώδια θα έχουν σημαντικές εξελίξεις σε αυτές τις μέρες.

3 Ιουλίου: Ο Ερμής από το Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από Υδροχόο

Θα έχεις δει την ίδια ημέρα στο άρθρο με τις καλές ημερομηνίες. Η αντίθεση των παραπάνω δύο πλανητών υποδηλώνει πως όσο άλλες ζωδιακές ομάδες θα περνούν όμορφα, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις 2 πρώτες ημέρες) θα βρίσκονται μέσα στην καχυποψία, το στόμα τους θα στάζει δηλητήριο , θα ανακαλύψουν πράγματα που τους έκρυβαν πίσω από την πλάτη τους και θα μπουν σε παιχνίδια χειραγώγησης.

6 Ιουλίου: Η Αφροδίτη από Καρκίνο σε τετράγωνο με το Χείρωνα

Συναισθηματικές απογοητεύσεις έχουν οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου. Αυτή την ημέρα καλό είναι να μην ξύνετε πληγές του παρελθόντος.

15 Ιουλίου: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το Χείρωνα και ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό

Μία ημέρα μακελειό έρχεται για πάρα πολλές ζωδιακές ομάδες. Δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα. Περισσότερο θα πιεστούν οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, ενώ μαζί τους πιέζονται οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Προσοχή αυτή την ημέρα στις μετακινήσεις, στις δράσεις, πρωτοβουλίες θα κυριαρχεί η εκρηκτικότητα και ο αιφνιδιασμός! Πιθανά ακραία φαινόμενα θα ταράξουν τον ανθρώπινο ψυχισμό!

22 Ιουλίου: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Είναι μία ημέρα γλυκόπικρη, αφού πάνω που ακούμε ξαφνικά ωραία νέα, υπάρχουν κι ανατροπές στα σχέδιά μας. Οι περισσότερο πιεσμένοι είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις, διατηρήστε εναλλακτικές λύσεις στα προγράμματά σας και να αναμένετε αιφνιδιασμούς μέσω των επικοινωνιών! Αποκαλύψεις θα βγάλουν στο φως την αλήθεια

23 Ιουλίου: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα

Λίγο ακόμη παιχνίδια ελέγχου θα έχουν και πάλι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου. Μήπως να αλλάξετε λίγο παραστάσεις;

27 Ιουλίου: Η Αφροδίτη σε χιαστί με τον Κρόνο και ο Ερμής σε χιαστί με τον Πλούτωνα

Ο συνδυασμός των παραπάνω όψεων αποκαλύπτει πολύ βαθιά ριζωμένα μοτίβα. Αυτοί που θα επηρεαστούν, εκείνη την ημέρα θα νιώθουν έλλειψη ικανοποίησης και εμμονή με κάποιους στόχους οι οποίοι δεν αντανακλούν τα δικά τους όνειρα, αλλά κάποιες ανασφάλειές τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Λέοντες, οι Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου και οι Παρθένοι και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr