Ζώδια: Ολικό restart με την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού (22/6)! Για ποιους έρχονται τα πάνω – κάτω;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ολικό restart με την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού (22/6)! Για ποιους έρχονται τα πάνω – κάτω;

Ζώδια: Ολικό restart με την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού (22/6)! Για ποιους έρχονται τα πάνω – κάτω;

Κάποιοι αλλάζουν κεφάλαιο στη ζωή τους!

Ένα restart κάνουμε από τις 22 Ιουνίου και πέρα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω να ενεργοποιεί τις αρχικές μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, ενώ με αντίθεση λειτουργεί υποστηρικτικά και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο.

Τα 1α δεκαήμερα των Καρκίνων, των Ζυγών, των Κριών και των Αιγόκερων αναμένεται να επηρεαστούν με δυναμικές εξελίξεις. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η φύση της Πανσελήνου είναι η ολοκλήρωση κάποιων σχεδίων και η αποκάλυψη κρίσιμων πληροφοριών, όλα αυτά θα γίνουν κάτω από το προσωπείο του Αιγόκερω.

Με απλά λόγια, αναμένουμε συνειδητοποιήσεις ή ολοκληρώματα καταστάσεων που θα μας οδηγήσουν σε αλλαγή κεφαλαίου στη ζωή μας. Ένα σημείο εκκίνησης θα είναι το δεύτερο μισό του Ιούνη για όλους. Πάμε να δούμε σε ποιον τομέα, παρακάτω.

Κριός

Ήρθε η ώρα να καταλάβεις τι λάθος έκανες στην επαγγελματική σου πορεία τόσο καιρό και να το διορθώσεις άμεσα! Η οικογένεια και οι άνθρωποι από το άμεσο κοινωνικό σου περιβάλλον θα σου ‘κρατούν το χέρι’ για να βρεις τη δύναμη να κάνεις την εκκίνηση που τόσο πολύ λαχταράς. Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα έχεις εργαστεί πολύ σκληρά και σου αξίζει να αποδώσουν οι κόποι σου. Άφησε το σύμπαν να σου δείξει το δρόμο!

Ταύρος

Η κοσμοθεωρία σου χρειάζεται κάποιες νέες πινελιές για να αντικατοπτρίσει πλήρως τις ανάγκες και τα όνειρά σου. Η ανάγνωση ενός πολύ καλού βιβλίου ή μία συζήτηση με κάποιον πολύ πιο έμπειρο από εσένα θα σου ανοίξει τα μάτια. Η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει κατά το δεύτερο μισό του Ιούνη να χαράξεις μία νέα πορεία προσωπικής κι επαγγελματικής ανάπτυξης για την οποία θα είσαι περήφανος σε βάθος χρόνου!

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου δεν τα διαχειρίζεσαι ούτε πρακτικά, ούτε έξυπνα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε κινητοποιήσει ώστε να υιοθετήσεις μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση στον τρόπο που βγάζεις και ξοδεύεις τους πόρους σου και θα μπορέσεις να θέσεις στέρεες βάσεις για το μέλλον. Κάποια προβλήματα αυτό-σαμποτάζ ή ένα ψυχικό τραύμα σε μπλοκάρει ενεργειακά κι τώρα μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

Καρκίνος

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου. Αν σε εξαπατούσε ένας συνάδελφος ή ο σύντροφός σου, η Πανσέληνος θα σου δείξει τη σκληρή αλήθεια, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα είναι για καλό. Οι σχέσεις που είναι βασισμένες στην αμοιβαία αγάπη και κατανόηση αποκτούν μία νέα δυναμική, οπότε θα μπορείς να δημιουργήσεις πιο σταθερά θεμέλια.

Λέων

Η καθημερινότητά σου χρειάζεται κάποιες αλλαγές, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις αυτά που σκοπεύεις και να διαχειριστείς πιο σωστά το χρόνο σου. Μάλιστα, αν έχεις ζωάκι στο σπίτι σου, θα καταλάβεις περισσότερα γι’ αυτό, όπως πώς είναι ο ιδανικός τρόπος να του δείξεις αγάπη και να το περιποιηθείς καλύτερα. Παραμερίζεις λιγάκι την προσωπική σου ζωή για να γίνεις πιο αποδοτικός στην εργασία σου.

Παρθένος

Δεν είσαι ικανοποιημένος από τα ερωτικά σου ή μήπως με τα παιδιά σου έχεις απομακρυνθεί κατά το τελευταίο διάστημα; Τι είναι αυτό που φταίει; Η αλήθεια θα λάμψει κατά το δεύτερο μισό του Ιούνη. Με βάση όσα θα καταλάβεις αυτό το διάστημα θα ξέρεις πώς πρέπει να κινηθείς για να κτίσεις μία πιο υγιή και σταθερή σχέση με τα παιδιά ή το σύντροφό σου.

Ζυγός

Επηρεάζεσαι σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ριζών. Το παρελθόν σου και ο τρόπος ανατροφής σου σε απασχολεί για ακόμη μία φορά. Τι είναι αυτό που βίωσες ως τραύμα και δεν έχεις αποβάλει ακόμη από μέσα σου; Πού οφείλεις μία συγγνώμη και ποιος οφείλει σε εσένα. Η Πανσέληνος είναι μία στιγμή κάθαρσης.

Σκορπιός

Αν δεν επικοινωνείς εποικοδομητικά, η περίοδος της Πανσελήνου θα σου ανοίξει τα μάτια αναφορικά με το τι λάθος κάνεις τόσο καιρό. Πολλά από τα πράγματα που θα ήθελες να ήταν διαφορετικά προκύπτουν από απλά προβλήματα συνεννόησης με τους άλλους. Θα μάθεις να εκφράζεσαι διαφορετικά.

Τοξότης

Η αυτοεκτίμησή σου δεν είναι κτισμένη σε υγιείς βάσεις, γι’ αυτό και δεν είναι σταθερή. Έχεις μάθει να επιβραβεύεις τον εαυτό σου με βάση τα αποτελέσματα που παράγεις, όχι την προσπάθεια που καταβάλεις. Αντίστοιχα, αισθάνεσαι καλά όταν καταφέρνεις κάτι, αλλά πρέπει να θυμάσαι πως είτε τα καταφέρεις είτε όχι, παραμένεις εσύ!

Αιγόκερως

Ο τρόπος αντίληψης του εαυτού σου παίζει πρωταρχικό ρόλο στον τρόπο που συναναστρέφεσαι και διαπραγματεύεσαι στη ζωή σου. Ως σήμερα ήσουν σκληρός με τον εαυτό σου και η Πανσέληνος θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θα σου διδάξουν ότι οφείλεις πρώτα εσύ να σε αγαπάς και μετά έπονται όλοι οι υπόλοιποι!

Υδροχόος

Η ευεξία και η ψυχολογία σου είναι στοιχεία που σε απασχολούν κατά το δεύτερο μισό του Ιούνη, όπου η Πανσέληνος ενεργοποιείται. Το παρελθόν ή το κάρμα σου κτυπούν την πόρτα και καταλαβαίνεις ότι έχεις κάποια ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Είναι μία καλή περίοδος να αγοράσεις ένα νέο ενεργειακό κόσμημα που θα σε βοηθήσει.

Ιχθείς

Ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σου και ποιοι έχουν επιφανειακές σχέσεις μαζί σου; Μέσα από κάποιες καταστάσεις και διαλόγους κατά το δεύτερο μισό του Ιουνίου θα καταλάβεις ποιος όντως είναι στο πλευρό σου επειδή σε νοιάζεται και ποιος απλά είναι πρόθυμος να σε αφήσει στα δύσκολα. Είναι ώρα ξεκαθαρισμάτων, λοιπόν!

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr