Ζώδια: Ποια θα «δαγκώσουν» τη λαμαρίνα και ποια θα επιλέξουν την μοναξιά τους τον Ιούλιο;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποια θα «δαγκώσουν» τη λαμαρίνα και ποια θα επιλέξουν την μοναξιά τους τον Ιούλιο;

Ζώδια: Ποια θα «δαγκώσουν» τη λαμαρίνα και ποια θα επιλέξουν την μοναξιά τους τον Ιούλιο;

Όλα όσα θα συμβούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου

Μία ανάμεικτη γεύση μας αφήνει η πρώτη εβδομάδα του Ιούλη, με την μείξη μεταξύ δύσκολων και θετικών όψεων.

Μην ξεχνάμε ότι το Σάββατο 6 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κορυφώνει τα συναισθήματά μας, όποια κι αν είναι αυτά!

Η Χριστίνα Στεργίου δίνει αναλυτικά τις προβλέψεις στο oroskopos.gr για όλα όσα θα συμβούν…

Κριός

Κριέ, μία συγκατοίκηση με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανή αυτές τις μέρες, με την κορύφωση της Νέας Σελήνης να ενεργοποιεί θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δεν αποκλείεται να επενδύσεις περισσότερο στην καλλιέργεια ενός πιο προστατευτικού περιβάλλοντος στη σχέση που διατηρείς ή να αναζητήσεις ένα έρωτα που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και νιώθεις ασφαλής μαζί του. Η αποδοχή είναι κάτι που χρειάζεσαι και το αντικατοπτρίζεις στα αισθηματικά σου. Πρόσεξε όμως, αφού μεσοβδόμαδα προκύπτουν μικρά ερωτικά καβγαδάκια.

Ταύρος

Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω για εσένα Ταύρε το τελευταίο διάστημα, με κορύφωση τη συγκεκριμένη εβδομάδα. Είναι ορθή επιλογή να επιλέξεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις από κοντά, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στα λόγια που χρησιμοποιούνται στις συζητήσεις σας, αλλά και στη γλώσσα του σώματος. Έτσι, θα αποφύγεις τις περιττές εντάσεις. Αλλάζεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις στενές σχέσεις, εκφράζεις τα συναισθήματά σου και καταφέρνεις να κερδίσεις τον ερωτικό σου στόχο.

Δίδυμος

Η πλειοψηφία των όψεων, ενεργοποιούν ζητήματα σχετικά με τις αξίες και την αυτοεκτίμησή σου, μέσα στην εβδομάδα, Δίδυμε. Παράλληλα, με την μετάβαση του Ερμή στον Λέοντα, φροντίζεις να κοινωνικοποιηθείς είτε για να βρεις ένα ταίρι, είτε για να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου. Καλό θα είναι να προσέξεις τα λόγια σου και να μην πάρεις τίποτα προσωπικά, γιατί οι καβγάδες θα είναι εμφανέστατη μεσοβδόμαδα.

Καρκίνος

Καρκίνε, μία Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο κορυφώνεται, επιτρέποντάς σου να κάνεις ενάρξεις πάσης φύσεως. Η μετάβαση του Ερμή στον Λέοντα, όμως, θα σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετά σκαμπανεβάσματα διάθεσης κι αυτοπεποίθησης. Αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις επικοινωνίες σου, προκαλώντας πόλωση κι εντάσεις, που τελικά αντιμετωπίζονται. Πάντως, στο σύνολό της αυτή η περίοδος είναι θετική για τα αισθηματικά σου, με δυνατότητες ανανέωσης ενός δεσμού ή δημιουργίας ενός νέου.

Λέων

Λέοντά μου, λίγο – λίγο, βγαίνεις από το παρασκήνιο κι εκφράζεις όσα αισθάνεσαι. Αν είσαι, βέβαια, του 1ου δεκαημέρου, είναι πιθανό να συσσώρευσες ένταση, την οποία θα εκφράσεις μέσα στην εβδομάδα με πολύ έντονο τρόπο. Εκτός από τα κρυφά ξεκινήματα ή έναν προβληματισμό που προκύπτει στον έρωτα, η πλειοψηφία των συζητήσεών σου θα κρύβουν χειριστικές τάσεις από ή προς το πρόσωπό σου. Θέσε όρια και σεβάσου εκείνα των άλλων.

Παρθένος

Θεωρείται αρκετά θετική η συγκεκριμένη εβδομάδα, γιατί οι επαφές σου μοιάζουν ποιοτικές κι ευχάριστες. Βέβαια, ο Ερμής που περνά στο ζώδιο του Λέοντα σε ωθεί να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα μάτια τρίτων, οι οποίοι ενδεχομένως να μην επιθυμούν την απόλυτη ευτυχία σου. Δεν το βάζεις κάτω, επιδιώκεις την ενδυνάμωση του δεσμού σου ή φλερτάρεις ενεργά με τον άνθρωπο που σκοπεύεις να βάλεις στη ζωή σου.

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σου Ζυγέ είναι στο προσκήνιο, γιατί η περίοδος αυτή σου παρουσιάζει πολλαπλές εργασιακές ευκαιρίες. Μην ξεχάσεις, όμως, να αφιερώσεις χρόνο κι ενέργεια στο ταίρι σου ή το άτομο που αγαπάς να έχεις στην καθημερινότητά σου. Η αλλαγή ζωδίου, πάντως, του Ερμή από τον Καρκίνο στον Λέοντα, θα αυξήσει τη δημοτικότητά σου, αλλά μαζί θα προκαλέσει και μικρές εντάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Μια αισιόδοξη περίοδος έφτασε για το ζώδιό σου, Σκορπιέ. Είναι πια καλοκαιράκι και τα άστρα σε ευνοούν να πας ένα ταξίδι μέσα στο επόμενο διάστημα, είτε για αναψυχή, είτε για επαγγελματικούς λόγους. Σε ελκύουν άνθρωποι με άφθονη θέληση για ουσιαστική επικοινωνία, ενώ συνάμα παρουσιάζουν έντονες διαφορές με τον δική σου προσωπικότητα. Τι πιο ρομαντικό, σωστά;

Τοξότης

Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη, αλλά δεν σε συγκινούν οι επιφανειακές απολαύσεις. Προσπαθείς να βρεις έναν άνθρωπο που να γεμίζει την ψυχή σου και να σε αποδέχεται για αυτό που είσαι. Το ένστικτό σου είναι ακόμη σε άριστη κατάσταση και θα είναι υπεύθυνο για τις επιλογές που θα κάνεις και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στο κοντινό μέλλον. Εσύ που έχεις ήδη ένα ταίρι στη ζωή σου, επιδιώκεις να αναζωπυρώσεις όχι μόνο το πάθος σας, αλλά να καλλιεργήσεις και μία πιο λειτουργική επικοινωνία μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή είναι πολλά υποσχόμενη αμφότερα για την προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή. Ο περίγυρός σου δείχνει πιο υποστηρικτικός, συμπονετικός και πρόθυμος να καταλάβει τους προβληματισμούς σου. Συγχρόνως, φροντίζεις να κοινωνικοποιείσαι, οπότε μία σημαντική γνωριμία σε περιμένει εκεί έξω. Αν έχεις δεσμό, το συναίσθημα παίζει πρωταρχικό ρόλο και κατανοείτε ο ένας τον άλλο διαισθητικά.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή, για εσένα, Υδροχόε, θα φέρει μία σειρά προκλήσεων. Μολονότι η καθημερινότητά σου, η διάθεσή σου και η ευεξία σου είναι σε άριστα επίπεδα, η σκληρή όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις νοοτροπία. Ο τρόπος έκφρασής σου εκλαμβάνεται ως απότομος από τους άλλους, ενώ κι εσύ παίρνεις μικρές κουβεντούλες στα σοβαρά. Αυτό οδηγεί σε καβγάδες στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, Ιχθύ μου, άρα θα περιμένεις την ενεργοποίηση κάποιων γεγονότων ερωτικής φύσεως, όπως μία αυξημένη διάθεση για φλερτ, μία νέα γνωριμία ή την καλυτέρευση της σχέσης σου. Αν έχεις σύντροφο και παιδάκια, ήδη, οι σχέσεις μεταξύ σας γλυκαίνουν. Η διαίσθησή σου είναι αξιόπιστη και βάζεις τους κατάλληλους ανθρώπους στη ζωή σου.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr