Ζώδια: Πώς θα εξελιχθεί το καλοκαίρι του 2024;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Πώς θα εξελιχθεί το καλοκαίρι του 2024;

Ζώδια: Πώς θα εξελιχθεί το καλοκαίρι του 2024;

Ποιοι θα καταφέρουν να χαλαρώσουν και ποιοι θα αντιμετωπίσουν εμπόδια;

Μπορεί ο Ιούνιος να μας αποχαιρετά σιγά σιγά, αλλά το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και θα περιέχει τα πάντα!

Τα ζώδια θα έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο την χαλάρωση που προσφέρει η εν λόγω εποχή του χρόνου αλλά και τις εντάσεις που θα έρθουν στο διάβα τους.

Κριός

«Ένα καλοκαίρι γεμάτο επικοινωνίες και μετακινήσεις»

Ετοιμάσου να απολαύσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο επικοινωνία, μετακινήσεις γνωριμίες, αλλά και με τονισμένη την διάθεση σου για έκφραση αγαπητέ Κριέ! Σε αυτή την περίοδο του έτους, είσαι σε πνευματική εγρήγορση, εφαρμόζεις τις ιδέες σου και γίνεσαι η ψυχή της παρέας. Είναι ένα καλοκαίρι που θα έχεις νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις, θα κάνεις πολλά σχέδια και είναι βέβαιο ότι δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή! Ιδιαίτερα την περίοδο από τις 20 Ιουλίου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου όπου ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, οι μέρες σου θα χαρακτηρίζονται από συχνές, κοντινές μετακινήσεις που θα σου προσφέρουν δύναμη και αναζωογόνηση! Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου σε αυτή την περίοδο του έτους, κάνοντας τις ημέρες του καλοκαιριού άκρως πιο ενδιαφέρουσες. Ο έρωτας, σε συναρπάζει και τον απολαμβάνεις ιδιαίτερα την περίοδο 11 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου όπου ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, προσφέροντας γενναιόδωρα ευκαιρίες για φλερτ, αισθηματική ικανοποίηση και … ψυχαγωγία! Από τις 15 έως και τις 29 Αυγούστου ο Ερμής ανάδρομος από το Λέοντα, προσφέρει την ευκαιρία και για μία επανασύνδεση στα αισθηματικά σου ή ακόμα και την εκπλήρωση κάποιων σχεδίων που είχαν μείνει στην μέση.

Ταύρος

«Καλοκαίρι με ένταση αλλά και ευκαιρίες κέρδους σε έρωτα – χρήμα»

Το καλοκαιράκι ξεκινά με τον Άρη τον πλανήτη της δράσης και την μαχητικότητας να κινείται στο ζώδιο σου έως και τις 20 Ιουλίου, επομένως διανύεις μία περίοδο έντονη, νευρική, όπου προκύπτουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου και είσαι σε εγρήγορση να πάρεις τις πρωτοβουλίες και να δώσεις τον δικό σου αγώνα για να βάλεις την ζωή σου σε μία σειρά! Το τρίμηνο του καλοκαιριού αναμένεται κερδοφόρο στα οικονομικά σου, ανοίγονται ευκαιρίες για να δεις το εισόδημά σου να βελτιώνεται , είτε προχωράς και σε μία επένδυση, που θα σου δώσει δύναμη και σιγουριά για το αύριο! Αξιοποίησε ιδέες και προτάσεις που θα δεχθείς για την τόνωση των οικονομικών, φρόντισε να λειτουργήσεις λίγο πιο αυτόνομα, αν θες να είσαι κερδισμένος! Το πιο ανάλαφρο, χαλαρό και χαρούμενο διάστημα του καλοκαιριού για το ζώδιο σου, που σου προτείνω για να επιλέξεις να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, είναι η περίοδος 5-29 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου! Σε αυτή την περίοδο απολαμβάνεις στιγμές, έχεις όμορφες εξελίξεις στα αισθηματικά σου και οι μέρες σου γεμίζουν ψυχαγωγία και ανεμελιά! Αν είσαι Ταύρος γεννημένος τον Απρίλιο, να αναμένεις είδηση – συνάντηση που θα σε χαροποιήσει από πρόσωπο του ερωτικού παρελθόντος , την περίοδο 5-15 Αυγούστου!

Δίδυμοι

«Ένα τυχερό καλοκαίρι που θα χρειαστεί να κάνεις και κάποιες θυσίες»

Σίγουρα έχεις να απολαύσεις ένα πιο ανάλαφρο, χαρούμενο και τυχερό καλοκαίρι – συγκριτικά με το περασμένο – αφού αυτή την χρονιά φιλοξενείς τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και των ευκαιριών, στο ζώδιο σου! Οι καλοκαιρινοί μήνες λοιπόν έχουν τα «τυχερά» τους και εσύ θα είσαι αρκετά πιο αισιόδοξος, ενθουσιώδης αλλά και τολμηρός για να πραγματοποιήσεις στην ζωή σου σημαντικές αλλαγές. Τα γεγονότα γύρω σου θα τρέχουν με ταχύτητα φωτός, θα χρειαστεί όμως αρκετές στιγμές να συγκρατήσεις την τάση για υπερβολή, τη νευρικότητά και την επιπολαιότητα, ενώ οι εξελίξεις γύρω σου θα σου δώσουν το μήνυμα ότι ναι μεν η τύχη είναι με το μέρος σου, αλλά ότι θα πρέπει να κουραστείς αρκετά προκειμένου να την αξιοποιήσεις «υπέρ» σου, φέρνοντας τα σταθερά αποτελέσματα! Το διάστημα του Ιουλίου θα είναι αρκετά επικοινωνιακό, με συχνές μετακινήσεις, ευχάριστες συναντήσεις και όμορφες εναλλαγές στην καθημερινότητά σου! Ο Αύγουστος αν και μήνας χαλάρωσης, θα είναι αρκετά πιο απαιτητικός για το ζώδιο σου, αφού θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες, προκειμένου να πετύχεις κάτι που το θέλεις πολύ (πχ αλλαγή σπιτιού, αλλαγή δουλειάς)! Από τις 29 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σε βοηθά να παρατείνεις το καλοκαιράκι και να απολαύσεις ωραίες στιγμές που θα σε ανανεώσουν!

Καρκίνος

«Αυτό το καλοκαίρι έχεις περισσότερο ανάγκη από ξεκούραση»

Το καλοκαιράκι ξεκινά με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιο σου, επομένως ήδη από τις 21 Ιουνίου, βρίσκεσαι σε ανάλαφρη διάθεση, απολαμβάνεις στιγμές, μαγνητίζεις κοντά σου αυτό που θες, έχεις εύνοια στα αισθηματικά (έως τα μέσα Ιουλίου ) ενώ κάνεις αρκετά σχέδια τα οποία φαίνεται να ικανοποιούνται! Αυτό το καλοκαίρι έχεις ανάγκη από ήσυχες, χαλαρές στιγμές, θέλεις να ξεκουραστείς αλλά και να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους και καταστάσεις που σε γεμίζουν με τοξικότητα. Γίνεσαι αρκετά πιο «εκλεκτικός» στις επιλογές σου και διατηρείς αποστάσεις ασφαλείας από ότι σε φορτίζει! Τον Ιούλιο είσαι πιο ενεργός με παρέες, δέχεσαι προτάσεις και ενισχύεται η κοινωνική σου ζωή, παράλληλα δέχεσαι και σημαντική εύνοια στα οικονομικά σου και μπορείς με μεγαλύτερη άνεση να απολαύσεις τις ομορφιές του καλοκαιριού! Την περίοδο του Αυγούστου θα υπάρξουν κάποια προσωρινά εμπόδια για την πραγματοποίηση ενός μακρινού ταξιδιού , είτε μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις τα σχέδιά σου! Σε αυτό τον καλοκαιρινό μήνα όμως, έχεις συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα του παρελθόντος και οι αλλαγές στα σχέδιά σου εντέλει θα σου βγουν σε καλό! Από αρχές Σεπτεμβρίου υπάρχουν ευχάριστες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ενώ έχεις φορτίσει τις μπαταρίες σου και οργανώνεις δυναμικά την ζωή σου!

Λέων

«Ένα ιδιαίτερα κοινωνικό καλοκαίρι»

Ένα άκρως κοινωνικό καλοκαίρι ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Λέοντα, στην πορεία του έχεις την ανάγκη περισσότερο για διασκέδαση, όμορφες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, ενώ αρκετά πιο τονισμένη θα είναι η επιθυμία σου για επαφή και επικοινωνία με κόσμο, αλλά και για νέες γνωριμίες. Θα είσαι ο «δημοφιλής» και «περιζήτητος» σε κάθε παρέα και είναι φανερό ότι μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα, που ήσουν σκυμμένος στις υποχρεώσεις και στα επαγγελματικά, αφήνεις πλέον τα περιθώρια για να ασχοληθείς και με την προσωπική σου ζωή, που είχες παραμελήσει συστηματικά τους τελευταίους μήνες! Δέχεσαι την παρακίνηση από πρόσωπα αγαπημένα, για μετακινήσεις, εξόδους και για διασκέδαση, ενώ γνωρίζεις και νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους που ξυπνούν μέσα σου την επιθυμία για νέα σχέδια! Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού σου δίνεται η ευκαιρία για να εκπληρώσεις ένα μεγάλο σχέδιο ζωής, όμως είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί και η θυσία κάποιων χρημάτων – για παράδειγμα να κάνεις κάποια επένδυση-! Σημαντικό νέο του καλοκαιριού είναι ότι ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου από 15-28 Αυγούστου, σε αυτό το διάστημα δείξε προσοχή στην οργάνωση ταξιδιών, στις μετακινήσεις σου, ενώ ένα κύμα νοσταλγίας θα σε κατευθύνει στην αγκαλιά ενός ανθρώπου του παρελθόντος, ή σε τουριστικό προορισμό που είχες επισκεφτεί και στο παρελθόν!

Παρθένος

«Καλοκαίρι απαιτήσεων και δεσμεύσεων»

Νέες προοπτικές και νέες φιλοδοξίες ανοίγονται μπροστά σου αγαπητέ μου Παρθένε το καλοκαίρι 2024. Δεν θα μπορούσα να σου πω ότι είναι μία εύκολη, ήρεμη και ανάλαφρη εποχή για σένα, απεναντίας έχεις να κουραστείς αρκετά προκειμένου να κατακτήσεις στόχους αλλά και να ανελιχθείς! Το τρίμηνο του καλοκαιριού σε βρίσκει με ενισχυμένες τις φιλοδοξίες σου, ενώ σου προσφέρονται σημαντικές ευκαιρίες για κάνεις προοδευτικά βήματα στα επαγγελματικά σου! Διανύεις λοιπόν ένα καλοκαίρι που θα δεσμευτείς πιο ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων σου και με κάποιες θυσίες θα τα καταφέρεις! Μέχρι τις 20 Ιουλίου ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, προσφέρει την ώθηση, την τόλμη και την ενέργεια για να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, για να ανανεώσεις την ζωή σου, να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου! Ο έρωτας επιζητά σοφές επιλογές και σοβαρές αποφάσεις κατά την διάρκεια του καλοκαιριού! Πιο γενναιόδωρες στιγμές στα αισθηματικά θα ζήσεις τη περίοδο από τις 5-30 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου, προσφέροντας γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό και την ευκαιρία (ειδικά αυτή τη χρονιά) να μπουν σταθερές βάσεις στην αισθηματική σου ζωή! Οι συναντήσεις με το παρελθόν και η αναθεώρηση σκέψεων δεν θα λείψουν ιδιαίτερα την περίοδο 5-15 Αυγούστου όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου!

Ζυγός

«Το καλοκαίρι των νέων εμπειριών»

Ένα καλοκαίρι με συναρπαστικές νέες εμπειρίες ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Ζυγέ και το σύμπαν συνωμοτεί για να σου προσφέρει όμορφες περιπέτειες ανανέωσης, αλλά και εκπλήρωση προσδοκιών σε όλα τα επίπεδα! Είναι ένα καλοκαίρι που διψάς περισσότερο για αυθορμητισμό και πειραματισμό, κάνεις νέες επιλογές – είτε για τις διακοπές σου , είτε για τα πρόσωπα που θα σε πλαισιώνουν -! Επιτυχίες σε θέματα σπουδών, σε νομικά έγγραφα, σε εργασίες που συνδέονται με τον τουρισμό, τα media , τις εκδόσεις ή την εκπαίδευση είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Παράλληλα θα έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, θα αλλάξεις φιλοσοφία και στάση ζωής και θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου! Ο έρωτας αναμένεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις αλλά και όμορφες εμπειρίες και μπορεί να προκύψει σε ένα ταξίδι, ή με άτομο που σε χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά! Αξιοποίησε την περίοδο του Ιουλίου για επαφή με φίλους και περισσότερη δικτύωση, θα διασκεδάσεις αρκετά! Ο Αύγουστος σε βρίσκει με ταξιδιάρικη διάθεση, ενώ φέτος μπορεί να κάνεις το μακρινό ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν! Ο Αύγουστος ολοκληρώνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, να συνεχίζει να προσφέρει ανάσες ανανέωσης, ψυχαγωγίας αλλά και έρωτα μέχρι την έναρξη του Φθινοπώρου!

Σκορπιός

«Καλοκαιράκι με πάθος και κέρδος»

Ένα καλοκαίρι γεμάτο πάθος αλλά και ευκαιρίες κέρδους ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Σκορπιέ. Σε διακατέχει η δίψα να απολαύσεις όλα όσα είχες στερηθεί και σου είχαν λείψει, ενώ καταφέρνεις και ξεφεύγεις από τα σκοτάδια της πίκρας και της απογοήτευσης και ανανεώνεται ιδιαίτερα η ψυχολογία σου! Μέχρι τις 10 Ιουλίου, αναμένεται να σταθεροποιήσεις σχέδια που αφορούν ένα μακρινό ταξίδι , ενώ θα δεις και στην αισθηματική ζωή να διαμορφώνεται ένα καλύτερο κλίμα. Ιδιαίτερα έχεις γεννηθεί 10-12 Νοεμβρίου, είναι πολύ πιθανό αυτό το καλοκαίρι, να κάνεις και τα βήματα για την σταθεροποίηση μίας σχέσης σου! Μέχρι τα τέλη Ιουλίου προκύπτουν αρκετά γεγονότα στη προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος έχεις σημαντικές ευκαιρίες για να βρεις τον άνθρωπο εκείνο που θα ξυπνήσει μέσα σου δυνατά συναισθήματα! Αυτό το καλοκαίρι θα έχεις όμως και τις συναντήσεις σου με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος που είχατε απομακρυνθεί εδώ και καιρό, ιδιαίτερα τη περίοδο 5-15 Αυγούστου! Σε αυτό το διάστημα, ικανοποιείς και μία επιθυμία σου από τα παλιά! Συχνές προτάσεις και μετακινήσεις θα χαρίσουν αυτό το καλοκαίρι τον ενθουσιασμό! Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι, ότι σε αυτή την περίοδο του έτους, θα υπάρξει η πρόταση ή και η ευκαιρία για ένα νέο οικονομικό εγχείρημα, που θα σε στηρίξει σημαντικά προκειμένου να δεις άνοδο στο εισόδημά σου!

Τοξότης

«Καλοκαίρι Δεσμεύσεων»

Ένα έντονο και δυναμικό καλοκαίρι ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ φίλε Τοξότη! Σε αυτή την εποχή, το επίκεντρο των εξελίξεων θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, όπου αναμένεται να καλωσορίσεις νέους ανθρώπους στην ζωή σου, θα κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά θα αφοσιωθείς πιο ουσιαστικά και στην σταθεροποίηση / δέσμευση των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Είναι ένα καλοκαίρι που θα σου δώσει τις απαντήσεις με ποιους ανθρώπους μπορείς και θα καταφέρεις να έχεις μία κοινή πορεία και εξέλιξη αλλά και με ποιους αναγκαστικά πρέπει να μπουν όρια και αποστάσεις γιατί δεν υπάρχει κοινή πορεία! Μέχρι τις 10 Ιουλίου οι μέρες είναι κατάλληλες για να δεις οικονομική άνοδο που θα σε βοηθήσει να περάσεις πιο ανέμελες μέρες καλοκαιριού! Δεν θα λείψουν οι πινελιές ενθουσιασμού, χαράς, η δραπέτευση από την ρουτίνα και οι εναλλαγές στο πρόγραμμά σου, στην δική σου περίπτωση όμως μπορώ να πω ότι θα κάνεις συχνές μετακινήσεις και ταξιδάκια, μικρής διάρκειας όμως! Η καλύτερη περίοδος για τα αισθηματικά σου, αλλά και για διασκέδαση, περιπέτεια και όμορφες εμπειρίες είναι το διάστημα από τις 11 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου! Το υπόλοιπο μέρος του Αυγούστου είναι αρκετά πιεστικό και φορτικό, γιατί θα χρειαστεί να πάρεις κομβικές αποφάσεις για την ζωή σου (επαγγελματικά και σχέσεις), ενώ οι συνθήκες επιβάλλουν την δέσμευσή σου σε έναν στόχο ή σε μία σχέση, γεγονός που περιορίζει την ελευθερία και την αυτονομία που αγαπάς τόσο πολύ!

Αιγόκερως

«Αυτό το καλοκαίρι χαλαρώνεις τους ρυθμούς και απολαμβάνεις»!

Αυτό το καλοκαίρι έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, να αναμορφώσεις το πρόγραμμά σου , να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσής σου και να απαλλαγείς από το έντονο στρες που έχεις συσσωρεύσει ! Αυτό ακριβώς και θα κάνεις, είναι φανερό ότι θα κάνεις το «δώρο» στον εαυτό σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο, περισσότερη ανεμελιά και χαλαρότητα! Οι συνθήκες των επαγγελματικών σου θα βελτιωθούν αισθητά αυτή την εποχή, θα δεις πρόοδο στις εργασίες σου, το γεγονός αυτό θα λειτουργήσει αρκετά ανακουφιστικά! Η αισθηματική σου ζωή ενεργοποιείται για τα καλά σε αυτή την περίοδο του έτους και ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου έως και τις 20 Ιουλίου σε παρακινεί να διεκδικήσεις αλλά και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ! Μία νέα σχέση μπορεί να μπει αιφνίδια στη ζωή σου και να σου αλλάξει τα δεδομένα και τις προτεραιότητές σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 14-19 Ιανουαρίου! Το καλύτερο διάστημα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές είναι η περίοδος από τις 5-30 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου! Θα πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι μακρινό, σε μέρος αγαπημένο που έχεις επισκεφτεί ξανά! Στον οικονομικό τομέα, η περίοδος του καλοκαιριού που κρίνεται ευνοϊκή για να γεμίσει το πορτοφόλι σου είναι το διάστημα από τις 11 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου!

Υδροχόος

«Ένα άκρως απολαυστικό καλοκαίρι»!

Είσαι ο «πρωταγωνιστής» για το καλοκαίρι 2024 αγαπητέ φίλε μου Υδροχόε, αφού η θερινή περίοδος ξεκινά με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, όχι μόνο για να περάσεις καλά και να ανανεωθείς, αλλά για να δεις πλήρη και ουσιαστική αναγέννηση στην ζωή σου! Το καλοκαιράκι ξεκινά με το τρίγωνο Δία/Πλούτωνα, να προσφέρει δύναμη, πάθος, ερωτισμό, αλλά και ευκαιρίες κέρδους και πληρότητας ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Ιανουαρίου! Ο Δίας από τους Διδύμους όμως, αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά σε όλη την περίοδο του καλοκαιριού προσφέροντας ευκαιρίες για ψυχαγωγία, ανεμελιά, φλερτ, νέες ερωτικές ιστορίες, χαρές από τα παιδιά (αν είσαι γονέας), ενώ ανανεώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση, ασχολείσαι περισσότερο με την τέχνη και ανακτάς μέσα σου το πάθος για ζωή και για δημιουργικότητα! Μέχρι τις 20 Ιουλίου, θα υπάρξουν και σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την αλλαγή σπιτιού ή τις ανακατατάξεις στην οικογένεια, που θα φέρουν αέρα ανανέωσης και χαράς στην ζωή σου! Ποιος όμως θα είναι ο «βραχνάς» του καλοκαιριού; Τα οικονομικά … Σε αυτό τον τομέα, θα χρειαστεί να τηρήσεις ένα καλό πρόγραμμα κάνοντας μία πιο συγκροτημένη διαχείριση ή και περιορίζοντας σημαντικά κάποια περιττά έξοδα. Θα διακρίνεις ότι οι απαιτήσεις της ζωής και της καθημερινότητας αυξάνονται, ενώ το εισόδημά σου παραμένει το ίδιο!

Ιχθύς

«Ένα κυκλοθυμικό καλοκαίρι»

Ένα καλοκαίρι γεμάτο εναλλαγές, που θα προκαλέσουν αρκετές στιγμές και νευρικότητα, αναμένεται να ζήσεις αγαπητέ φίλε Ιχθύ! Στο ξεκίνημά του και ιδιαίτερα ως τις 20 Ιουλίου, σου προσφέρεται η ευκαιρία να προχωρήσουν επαγγελματικά σχέδια, να πραγματοποιήσεις συμφωνίες, να σχεδιάσεις μετακινήσεις που θέλεις να κάνεις, ενώ οι μέρες σου είναι «πολύβουες» από πληροφορίες, ειδήσεις και εσύ βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση! Αυτό το καλοκαίρι όμως, προγραμματίζεις και αρκετές αλλαγές στις βάσεις της ζωής σου, πολύ πιθανό να κάνεις αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή στο χώρο της επαγγελματικής έδρας και θα κριθεί απαραίτητο να εργαστείς αλλά και να κουραστείς πολύ περισσότερο για να πετύχεις τους σκοπούς σου, κάνοντας πολλές φορές και τις απαραίτητες θυσίες! Στα αισθηματικά ευνοείσαι πολύ περισσότερο έως και τις 10 Ιουλίου, όπου υπάρχει ένα πολύ πιο ζεστό και τρυφερό κλίμα στην σχέση σου ή σου δίνεται και η ευκαιρία για μία νέα ερωτική ιστορία για σένα που είσαι ελεύθερος. Την περίοδο του Αυγούστου, η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα είναι τονισμένη, δεν θα λείψουν όμως και κάποια εμπόδια και προκλήσεις, που θα σε αναγκάσουν να θέσεις κάποια όρια στην σχέση σου! Στα οικονομικά σου κοπιάζεις αρκετά αλλά βλέπεις τα αποτελέσματα που περιμένεις, από το τέλος Αυγούστου! Λίγο πριν κλείσει η θερινή περίοδος και πιο συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου, η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις σε πλάνες που αφορούν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr