Ζώδια: Υπάλληλος ή ελεύθερος επαγγελματίας; Αυτή είναι η απάντηση στο αιώνιο δίλημμά σου….
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Υπάλληλος ή ελεύθερος επαγγελματίας; Αυτή είναι η απάντηση στο αιώνιο δίλημμά σου….

Ζώδια: Υπάλληλος ή ελεύθερος επαγγελματίας; Αυτή είναι η απάντηση στο αιώνιο δίλημμά σου….

Εσύ τι θα επέλεγες;

Μήπως έχεις αναρωτηθεί κάποιες στιγμές αν η επαγγελματική σου καταξίωση θα έρθει μέσω μίας υπαλληλικής απασχόλησης, ή μέσω του ελεύθερου επαγγέλματος;

Η αστρολογία σου δίνει και σε αυτό το ερώτημα την απάντηση! Σίγουρα κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προσωπικές προτιμήσεις, τις φιλοδοξίες του, τις δεξιότητες, τα ταλέντα του αλλά και ιδιαίτερα προσωπικά του κίνητρα!

Πάμε να δούμε στατιστικά λοιπόν τι επιλέγει και ακολουθεί κάθε ζώδιο στα επαγγελματικά του και να μάθουμε ακριβώς και τον λόγο!

Κριός

Ελεύθερος Επαγγελματίας Ο Κριός είναι τολμηρός, ανεξάρτητος και αγαπά την πρόκληση. Η ανάγκη του για ελευθερία και ηγεσία τον ωθούν συχνά προς την ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα, όπου μπορεί να πάρει ρίσκα και να ακολουθήσει τα δικά του μονοπάτια. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Κριός θέλει να αισθάνεται ο αρχηγός, χωρίς να έχει πάνω από το κεφάλι του κάποιον να του δίνει εντολές.

Ταύρος

Υπάλληλος Ο Ταύρος αγαπά την σταθερότητα και την ασφάλεια. Προτιμά να εργάζεται σε ένα περιβάλλον που του προσφέρει ένα σταθερό εισόδημα και καθορισμένες ώρες εργασίας. Θέλει βρέξει χιονίσει να ξέρει ότι θα μπει ένας σταθερός μισθός στον τραπεζικό του λογαριασμό, για να νιώθει σιγουριά! Η σταθερότητα ενός υπαλληλικού ρόλου ταιριάζει περισσότερο στην ανάγκη του για ασφάλεια.

Δίδυμοι

Ελεύθερος Επαγγελματίας Οι Δίδυμοι είναι ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πολυμήχανοι. Η ελευθερία και η ποικιλία που προσφέρει η ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα τους επιτρέπει να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να έχουν εναλλαγές στην καθημερινότητά τους! Άλλωστε ο Δίδυμος , δεν μπορεί εύκολα να εγκλωβιστεί σε ένα γραφείο, ούτε να υπακούσει με συνέπεια σε ένα αυστηρό εργασιακό πρόγραμμα!

Καρκίνος

Υπάλληλος Ο Καρκίνος αποζητά την αίσθηση του ανήκειν και την ασφάλεια. Ένα σταθερό εργασιακό περιβάλλον με καλές σχέσεις με τους συναδέλφους και την ηγεσία τον κάνει να νιώθει προστατευμένος και εκτιμημένος.

Λέων

Ελεύθερος Επαγγελματίας Ο Λέων επιζητά να βρίσκεται στο προσκήνιο και να είναι ο αρχηγός. Η ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα του επιτρέπει να επιδείξει τις ηγετικές του ικανότητες και να λάμψει μέσα από τη δική του δουλειά και τις δικές του πρωτοβουλίες.

Παρθένος

Υπάλληλος Ο Παρθένος είναι προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια και αγαπά την οργάνωση. Ένα σταθερό και καλά οργανωμένο περιβάλλον εργασίας, όπου μπορεί να χρησιμοποιήσει τις αναλυτικές του δεξιότητες, τον ικανοποιεί και του προσφέρει αίσθηση ολοκλήρωσης.

Ζυγός

Υπάλληλος Ο Ζυγός δεν θέλει να έχει ευθύνες ενώ αγαπά ιδιαίτερα την συνεργασία και την ομαδικότητα! Ένα περιβάλλον όπου μπορεί να εργαστεί σε ομάδες και να ακολουθεί τις κατευθύνσεις άλλων είναι η ιδανική κατεύθυνση για τον Ζυγό. Η σταθερότητα του υπαλληλικού ρόλου του προσφέρει την απαραίτητη ισορροπία και έχει και το κεφάλι του ήσυχο!

Σκορπιός

Ελεύθερος Επαγγελματίας Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και αποφασιστικός. Η ελευθερία να ακολουθήσει τα πάθη του και να εργαστεί με τον δικό του τρόπο τον κάνει να προτιμά την ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα, όπου μπορεί να ελέγχει την πορεία του και να επιτυγχάνει οικονομική αυτονομία!

Τοξότης

Ελεύθερος Επαγγελματίας Ο Τοξότης αγαπά την περιπέτεια και την εξερεύνηση. Η ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα του προσφέρει την ελευθερία να ακολουθεί αυτόνομα τις επιλογές του, να ανακαλύπτει νέες ιδέες και να πειραματίζεται, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να επιδιώξει τα προσωπικά του οράματα.

Αιγόκερως

Υπάλληλος Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και προσανατολισμένος στην καριέρα του. Προτιμά ένα σταθερό εργασιακό περιβάλλον που του προσφέρει την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην ιεραρχία και να επιτύχει τους επαγγελματικούς του στόχους μέσω της σκληρής δουλειάς και της επιμονής.

Υδροχόος

Ελεύθερος Επαγγελματίας Ο Υδροχόος είναι καινοτόμος και ανεξάρτητος. Η ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα του επιτρέπει να εξερευνά νέες ιδέες, να εργάζεται σε πρωτοποριακά έργα και να ακολουθεί τη δική του πορεία χωρίς περιορισμούς.

Ιχθύες

Υπάλληλος : Ο Ιχθύς αγαπά πολύ την συνεργασία, δεν τα πάει καλά με τις ευθύνες, ενώ αν ήταν ελεύθερος επαγγελματίας θα έπρεπε μόνιμα κάποιος να τον είχε υπό επίβλεψη γιατί είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, αλλά και αμελής! Συνήθως λοιπόν του ταιριάζει πολύ περισσότερο να είναι υπάλληλος και να διατηρεί συνεργασίες, με αυτό τον τρόπο μπορεί να ξεδιπλώσει τα δημιουργικά του χαρίσματα.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr