3 προϊόντα νυχτός που θα δείξουν την επιδερμίδα σου υπέροχη το επόμενο πρωί
featured

3 προϊόντα νυχτός που θα δείξουν την επιδερμίδα σου υπέροχη το επόμενο πρωί

3 προϊόντα νυχτός που θα δείξουν την επιδερμίδα σου υπέροχη το επόμενο πρωί

Για να ξυπνήσεις πιο όμορφη!

Η βραδινή περιποίηση νυχτός είναι το κλειδί για να ξυπνήσεις πιο όμορφη. Η επιδερμίδα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αμύνεται απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται και τη νύχτα αναδομείται. Τα ιδανικά προϊόντα νυχτός θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου στο μέγιστο.  Παρακάτω έχουμε τρεις πολύ καλές προτάσεις για να «κοιμηθείς» μαζί τους.

Nuxe Nuxuriance Ultra Crème Nuit

προιόντα νυχτός

Κρέμα νύχτας ολικής αντιγήρανσης για την ώριμη επιδερμίδα.

Aντιμετωπίζει τις ρυτίδες, επαναφέρει την πυκνότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας και ανορθώνει το οβάλ του προσώπου. Επιπλέον, χαρίζει ξεκούραστη όψη και απαλή επιδερμίδα. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 92% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

Beessential Oils Balm Προσώπου Νυχτός

περιποίηση νυχτός

Το υβριδικό αυτό balm με μελισσοκέρι & αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, μετατρέπεται από πλούσιο κερί σε πολύτιμο έλαιο κάνοντας απαλό μασάζ. Θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπραΰνει την επιδερμίδα και τις αισθήσεις.Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία χάρη στην πρόπολη.

Overnight Mask Προσώπου PRLVC Eesoμε

περιποιηση νυχτός

Η λύση στην κουρασμένη επιδερμίδα με μία μάσκα νυχτός. Προσφέρει ένα ισχυρό καταπραϋντικό αποτέλεσμα, ηρεμεί την επιδερμίδα και μειώνει την ερυθρότητα. Περιορίζει την εξάτμιση του νερού της επιδερμίδας για πάνω από 48 ώρες και προσφέρει έντονη ενυδάτωση μετά από 30 λεπτά. Ενυδάτωση που βοηθά στην καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.