3 προϊόντα που θα σε κάνουν να δείξεις πιο μαυρισμένη, ΤΩΡΑ
featured

3 προϊόντα που θα σε κάνουν να δείξεις πιο μαυρισμένη, ΤΩΡΑ

3 προϊόντα που θα σε κάνουν να δείξεις πιο μαυρισμένη, ΤΩΡΑ

Υπέροχο μαύρισμα χωρίς να έχει κάτσει πολλές ώρες στον ήλιο

Λίγο ή πολύ μας έχουν δει οι πρώτες καλοκαιρινές ακτίνες του ήλιου. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχουμε αποκτήσει το ιδανικό summery μαύρισμα. Αν θέλεις, λοιπόν, να ενισχύσεις το μαύρισμα σου αυτά είναι τα τρία προϊόντα που κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας:

Η νέα, ανάλαφρη, ενυδατική mousse KORRES Aegean Bronze εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, χαρίζει φυσική λάμψη, ενώ απαλύνει ατέλειες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

-Σύσφιγξη
-Λείανση γραμμών + ατελειών
-Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας
-Φυσικά λαμπερή επιδερμίδα

μαυρισμένη επιδερμίδα

Ένα πολυτελές scrub σώματος, με 96,5% φυσικά συστατικά, με καστανούς και λευκούς κρυστάλλους ζάχαρης και κόκκους αλατιού που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή.

Μην ξεχνάς ότι αυτά τα νεκρά κύτταρα σε εμποδίζουν να μαυρίσεις σε βάθος. Σε συνδυασμό με λάδι μαυρίσματος The Sunlight Glow spf6, το The Sunlight Scrub θα προσδώσει στην επιδερμίδα σου το μαύρισμα που επιθυμείς.

 μαυρισμένη επιδεερμίδα

Απόλαυσε ένα άκρως εξωτικό καλοκαίρι με το λάδι Monoi αρωματισμένο με άνθη Tiare που περιέχει πέρλες από χρυσά μαργαριτάρια! Το Hei Poa Pure Tahiti Monoi Oil Tiare Αφήνει ένα ιριδίζον αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και μια διακριτική λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας σε συνδυασμό με αντιηλιακό. Περιέχει 91% λάδι Monoi από την Ταϊτή, που θρέφει και ενυδατώνει. Δεν περιέχει συντηρητικά.

μαυρισμένη επιδερμίδα