4 αρώματα χώρου που θα αναβαθμίσουν το σπίτι σου σε… spa!
featured

4 αρώματα χώρου που θα αναβαθμίσουν το σπίτι σου σε… spa!

4 αρώματα χώρου που θα αναβαθμίσουν το σπίτι σου σε… spa!

Eίναι game changer στο χώρο περιποίησης

Το γεγονός ότι δεν μπορούμε να επισκεφτούμε έναν επαγγελματικό χώρο περιποίησης aka spa, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μετατρέψουμε τον χώρο μας σε ένα αντίστοιχο. Βασικό στοιχείο χαλάρωσης, τα αρώματα χώρου!

Αναβάθμισε τον χώρο σου με τις αγαπημένες μας πολυτελείς εσάνς

Δημιούργησε  το πιο πολύτιμο καταφύγιο με το κομψό άρωμα του Single Wick Candle από τον οίκο Molton Brown , αρμονικά δεμένες νότες γάλακτος, γλυκού αχλαδιού και κασμιρένιου soft musk. Τοποθετημένο σε κεραμικό σκεύος, το οποίο διακοσμείται από επιγραφή 22-καρατίων χρυσού, η η ουδέτερη χρωματική παλέττα του δένει αρμονικά σε κάθε εσωτερικό χώρο.

αρώματα χώρου

Το κερί L’Occitane Sweetness Immortal Uplifting Candle είναι ένα 100% φυτικό κερί που σε ταξιδεύει, χαρίζοντας καλή διάθεση και ευτυχισμένες στιγμές. Νότες Κορυφής: Βασιλικός, Ευκάλυπτος, Εξωτική Λουίζα. Νότες Καρδιάς: Κυπαρίσσι, αιθέριο έλαιο Immortelle, Γαρύφαλλο. Νότες Βάσης: Πατσουλί, αμύγδαλο, μέλι. Το αιθέριο έλαιο από κυπαρίσσι είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες.

αρώματα χώρου

Το πιο γλυκό άρωμα για το χώρο σου. Το English Pear & Freesia Room Diffuser από τον οίκο Jo Malone διαχέει non stop στο χώρο ένα λαμπερό κοκτέιλ από γλυκά αχλάδια, λευκές φρέζιες, άγρια τριαντάφυλλα, ζεστό κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο.

αρώματα χώρου

Αναζωογόνησε το μυαλό και ανανέωσε το χώρο σας με το vegan κερί σόγιας Rosemary Mint από την Aveda. 100% φυσικής προέλευσης, που αναδύει το φρέσκο γήινο άρωμα μέντας και δεντρολίβανου, πιστοποιημένα βιολογικής προέλευσης δενδρολίβανο, μέντα, δυόσμος και άλλα αγνά λουλούδια και φυτικά αποστάγματα.

αρώματα χώρου