4 καλοκαιρινά αρώματα που έχουμε βάλει ήδη στο νεσεσέρ μας
featured

4 καλοκαιρινά αρώματα που έχουμε βάλει ήδη στο νεσεσέρ μας

4 καλοκαιρινά αρώματα που έχουμε βάλει ήδη στο νεσεσέρ μας

Μύρισε καλοκαίρι!

Για εμάς το καλοκαίρι πρέπει να συνδέεται με υπέροχες εικόνες και φυσικά εσάνς. Οι βόλτες στον ήλιο, το καλοκαιρινό βραδινό αεράκι και κάθε στιγμή που σχηματίστηκε ένα χαμόγελο στα χείλη μας πρέπει να έχουν ένα χαρακτηριστικό άρωμα. Έτσι συλλέξαμε για εσένα τα 4 ολοκαίνουρια αρώματα για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου.

Καλοκαιρινά αρώματα επιλογή no1:

Το Open Sky, Byredo εκφράζει ένα μεταφυσικό φόρο τιμής στην εμπειρία του ταξιδιού.

Με νότες κορυφής πόμελο και πιπέρι μαύρο, μεσαία νότα από φύλλα κάναβης και νότες βάσης Βέτιβερ και Πάλο Σάντο. ο ηλεκτρισμός της προσδοκίας ανεβαίνει ξανά.

καλοκαιρινά αρώματα

Ένα σαγηνευτικό υπόγειο ρεύμα-το πικάντικο μαύρο πιπέρι, ο ξυλώδης ρομαντισμός του palo santo, η μεθυστική αύρα του βετιβέρ-χαρίζει μια υπερβατική διάσταση στο αναζωογονητικό στοιχείο του εσπεριδοειδούς. Ένα συλλεκτικό μείγμα, χωρίς όρια, που δημιουργήθηκε για να προκαλέσει απεριόριστες πιθανότητες.

Καλοκαιρινά αρώματα επιλογή no2:

Το Korres Aegean Bronze Eau De Parfum είναι ένα θηλυκό, κομψό & εξωτικό άρωμα με υψηλή απόδοση και διάρκεια.

Εμπνέεται από την αρωματική εσάνς του καλοκαιριού και μυρίζει σαν τη θάλασσα. Διαθέτει αρωματικές νότες από κέδρο, περγαμόντο, φρέζια, βανίλια, καμένη ζάχαρη, frangipani και musk.

Καλοκαιρινά αρώματα επιλογή no 3:

Η κεραυνοβόλα στιγμή που αντικρίσατε ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά. Μια ασύγκριτη αίσθηση που δε μοιάζει με καμία άλλη.

καλοκαιρνά αρώματα

Η συναισθηματική ορμή της Μανόλιας, σύμβολο της πίστης στην αγάπη, εξισορροπείται με το ποώδες Maté και την πλούσια διαφάνεια του Νούφαρου, τόσο φρέσκο όσο μια νέα αγάπη. Αυτό είναι το Beautiful Magnolia, ένα άρωμα που θέλει επισφραγίσει του έρωτες του καλοκαιριού από τον οίκου Estee Lauder.

Last but not least:

Οι χαρούμενες νότες αυτής της σύνθεσής του Prodigeux Floral από τη Nuxe που αναμιγνύει μανόλια με αρμονία γκρέιπφρουτ και μόσχου, αναζωογονούν τις αισθήσεις μας και ανεβάζουν τη διάθεσή μας.

Το χρώμα του μπουκαλιού αλλάζει από ροζ παστέλ σε ροζ καραμέλας, αυξάνοντας την έντασή του, όπως αυξάνεται η ευχαρίστησή μας, και φέρνει τη λάμψη στο πρόσωπό μας..

καλοκαιρινά αρώματα