5 celebrities που «αγκάλιασαν» και πρόβαλαν τις ατέλειές τους!
featured

5 celebrities που «αγκάλιασαν» και πρόβαλαν τις ατέλειές τους!

5 celebrities που «αγκάλιασαν» και πρόβαλαν τις ατέλειές τους!

Από την πάμπλουτη Kylie στην ιέρεια Ashley Graham

Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό το γνωρίζουμε όλοι! Παρόλα αυτά, όλοι έχουμε την τάση να αντιμετωπίζουμε τους  celebrities σαν τα απόλυτα, αψεγάδιαστα πρότυπα ομορφιάς.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και παρακάτω θα δείτε ότι ακόμα και οι διάσημοι έχουν τις ατέλειές τους και μάλιστα χαίρονται να τις επιδεικνύουν, καμαρώνοντας για αυτές.

Μιλούν πολλές φορές για τον τρόπο που τις απέκτησαν και  πώς κατάφεραν σταδιακά να τις αποδεχτούν σαν ένα απόλυτα δικό τους κομμάτι!

Kylie Jenner

Η πλουσιότερη γυναίκα κάτω των 30 στον πλανήτη έχει μια ατέλεια που δεν διορθώνεται. Όσες αλλαγές και αν έκανε στο πρόσωπο και το σώμα της, το πόδι της έχει μια ουλή που την αποκαλεί “πιστό φίλο” και της θυμίζει το ατύχημα που έπαθε όταν ήταν 5 ετών.

Μάλιστα έχει κάνει και φωτογραφίσεις σε μεγάλα περιοδικά μόδας χωρίς να ζητήσει να «σβηστεί» η ουλή της με φώτοσοπ.

Ariel Winter

Μπήκε από παιδί στη βιομηχανία του θεάματος και πέρασε δύσκολες ώρες μεγαλώνοντας καθώς δεν… πληρούσε τα πρότυπα του ενήλικου Χόλιγουντ. Το πλούσιο στήθος της έγινε αντικείμενο χλευασμού. Η ίδια προχώρησε σε επέμβαση μείωσης των μαστών της και όχι μόνο έκανε δημόσια εμφάνιση με τις ουλές αλλά δεν κρύβει και τα ανεπαίσθητα πλέον σημάδια που έχουν μείνει.

Πριγκίπισσα Ευγενία

Διαγνώστηκε με σκολίωση και χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο για να αποκαταστήσει τη σπονδυλική της στήλη. Ως αποτέλεσμα έχει μία ουλή που ξεκινά από τη βάση του λαιμού της και πάει κάτω στην πλάτη της, την οποία δεν φοβάται να δείξει.

Ashley Graham

Η Graham δεν φοβήθηκε ποτέ να φανερώσει ότι έχει κυτταρίτιδα. Αγαπά το δέρμα της, το φροντίζει αλλά το δέχεται όπως είναι.

Είναι το plus size μοντέλο που απενοχοποίησε πλήρως τις ραγάδες της εγκυμοσύνης έχοντας κυοφορήσει δίδυμα καπάκι μετά από μία εγκυμοσύνη ακόμα.

Selena Gomez

Η αυτοάνοση ασθένεια από την οποία ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια (λύκος) την οδήγησε στο χειρουργείο για μεταμόσχευση νεφρού. Όπως είναι λογικό το σώμα της πλέον κοσμεί μία ουλή που φτάνει μέχρι το εσωτερικό του μηρού της όπως έδειξε η ίδιας. Όπως έγραψε, στην αρχή ήθελε να την κρύβει κάτω από ρούχα. Τώρα πια όμως έχει «αγκαλιάσει» αυτό το σημάδι που της θυμίζει ότι ζει αλλά και ότι μία κολλητή της φίλη της χάρισε το νεφρό της για να ζήσει.