Αλέξης Κάπας, Founder & Director της eesoμe: «Η ισχυρότερη τάση στην ομορφιά αυτή τη στιγμή αλλά και μελλοντικά είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και τη φύση»
Beauty & Fashion

Αλέξης Κάπας, Founder & Director της eesoμe: «Η ισχυρότερη τάση στην ομορφιά αυτή τη στιγμή αλλά και μελλοντικά είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και τη φύση»

Αλέξης Κάπας, Founder & Director της eesoμe: «Η ισχυρότερη τάση στην ομορφιά αυτή τη στιγμή αλλά και μελλοντικά είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και τη φύση»

Νέος, επιχειρηματίας στον χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών, αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της εταιρείας του με το ιδιαίτερο όνομα

Νέος, επιχειρηματίας στον χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών, ο Αλέξης Κάπας, Founder & Director της eesoμe, αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της εταιρείας του με το ιδιαίτερο όνομα αλλά και το παρόν και το μέλλον στην περιποίηση γυναικών και ανδρών.

Εξηγήστε μας πώς επιλέξατε το όνομα της εταιρείας, τι σημαίνει και τι αντιπροσωπεύει στην αγορά των προϊόντων ομορφιάς.

Το όνομα της eesoμe αποτελεί επακόλουθο όλης της φιλοσοφίας της εταιρείας και σημαίνει «όμορφο στο μάτι», «ελκυστικό»… Εξάλλου η απόλυτη δύναμη της φύσης είναι η γυναίκα και τα προϊόντα μας έχουν πάντα ως στόχο να αναδεικνύουν την ομορφιά της, τη λάμψη της και τη δυναμικότητά της.

Παρατηρούμε μια στροφή γυναικών και ανδρών στην καλλυντική αγορά με ελληνική υπογραφή. Συμμερίζεστε αυτή την άποψη;

Η ελληνική γη έχει μία ξεχωριστή βιοποικιλότητα, εξαιτίας της ιδιάζουσας τοπογραφίας της, η οποία την καθιστά μία από τις πλουσιότερες στον κόσμο. Αυτός είναι κι ο λόγος που μεγάλη μερίδα των Ελλήνων καταναλωτών έχει στραφεί προς τα ελληνικά προϊόντα ομορφιάς. Η eesoμe διαθέτει όλα εκείνα τα φυσικά συστατικά που προέρχονται από την ελληνική γη, οπότε δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Όλη η προετοιμασία και η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Μια άλλη τάση στην ομορφιά είναι τα φυσικά συστατικά. Τα δικά σας προϊόντα βασίζονται σε αυτά;

Είναι σημαντικό να ενσωματώσεις φυσικά συστατικά στην καθημερινή φροντίδα ομορφιάς γιατί χαρίζουν στην επιδερμίδα αυτό το διάλειμμα που χρειάζεται από τα χημικά που βρίσκονται στα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε. Τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς της eesome περιέχουν φυσικά συντηρητικά που δεν επηρεάζουν το σώμα και την υγεία. Παράγονται και παρασκευάζονται με σεβασμό προς το περιβάλλον κι έχουν υπέροχο άρωμα, σαν τα φυσικά συστατικά τους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EESOME (@eesomegr)

Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι ένα από τα κορυφαία υλικά που δίνει η ελληνική φύση και χρησιμοποιείτε ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε στα προϊόντα σας;

Τα προϊόντα της eesoμe είναι υψηλής ποιότητας καλλυντικά φτιαγμένα από ενεργά φυσικά συστατικά, που έχουν τη δύναμη να φροντίζουν, να προστατεύουν, να περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα. Κάποια από τα κορυφαία υλικά που χρησιμοποιούμε είναι το εκχύλισμα μωβ ορχιδέας, μελιού, μανόλιας και ροδιού καθώς και πολλά φυσικά συστατικά που μας δίνει απλόχερα η ελληνική φύση!

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει μια ελληνική σειρά προϊόντων όπως τα δικά σας έναντι μεγάλων, καταξιωμένων και κυρίως προβεβλημένων brands καλλυντικών;

Είμαστε μία νέα ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης υψηλής ποιότητας με αγνά και φυσικά συστατικά της ελληνικής και μεσογειακής γης.
Πίσω από τα προϊόντα βρίσκεται μία ομάδα που εργάζεται καθημερινά με στόχο να παρέχει την καλύτερη ποιότητα καλλυντικών και στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε στην αγορά.

Η δική σας εταιρεία πάντως διαθέτει μια «επώνυμη» σειρά skincare με πρέσβειρες τις αδελφές Πρέλεβιτς. Τι ήταν αυτό που ξεχωρίσατε σε εκείνες ώστε να τις εντάξετε στο porfolio σας;

Θέλαμε με τις αδελφές Prelevic (Άννα και Τέα) να δημιουργήσουμε υπέροχα προϊόντα-καλλυντικά που να ανήκουν στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας, να διαθέτουν όμορφες συσκευασίες και προπάντων να περιέχουν εκπληκτικές και αποτελεσματικές φόρμουλες σε προσιτές τιμές.

H Άννα και η Τέα είναι δύο γυναίκες που ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της eesoμe, διαθέτουν έντονες προσωπικότητες και έχουν μια ιδιαίτερη εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της ομορφιάς ενώ παράλληλα η έντονη επιχειρηματική τους δράση και παρουσία στον ελλαδικό χώρο αντικατοπτρίζεται σε χιλιάδες followers στα social.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EESOME (@eesomegr)

Ποιο προϊόν/ποια προϊόντα θεωρείτε ναυαρχίδα της εταιρείας σας;

Τα προϊόντα της eesoμe που προσφέρουμε αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος ενώ αναζωογονούν σε βάθος χαρίζοντας νεανική όψη. Πιο συγκεκριμένα, το Vitamin C Serum λειαίνει τις λεπτές γραμμές και δίνει τη λάμψη στο πρόσωπο. Το Scrub προσώπου με εκχύλισμα ροδιού. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και πολυφαινόλες, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι ιδανικό προϊόν για ένα καθαρισμό σε βάθος. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφήνοντας την λεία και απαλή, καθαρή και λαμπερή. Το Καθαριστικό γαλάκτωμα 3 σε 1 με aloe vera, εκχύλισμα μύρτιλου και πανθενόλη. Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό του προσώπου ακόμα και από αδιάβροχο μακιγιάζ, ενώ παράλληλα διαθέτει και τονωτική δράση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EESOME (@eesomegr)

Είστε ένας νέος επιχειρηματίας σε έναν κλάδο που παγκοσμίως είναι από τους πιο κερδοφόρους. Ποια είναι τα όνειρα και οι στόχοι σας;

Σκοπός και όραμά μου στην eesoμe είναι να εξελίσσεται συνεχώς η διαδικασία παραγωγής με νέα προϊόντα που θα απευθύνονται στην ανάγκη της εποχής. Απώτερος στόχος μας είναι να εδραιωθεί η eesoμe τόσο στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό ως μία εταιρεία που διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης τόσο για την γυναίκα
όσο και για τον άντρα και ταυτόχρονα να είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και την ίδια την φύση. Στα επόμενα χρόνια αυτό θα είναι και το βασικό μας στοίχημα.

Τι θα συμβουλεύατε έναν άνδρα και μία γυναίκα της δικής σας ηλικίας σε σχέση με τη φροντίδα του εαυτού τους;

Μια καθαρή και υγιής επιδερμίδα είναι ο απόλυτος στόχος ομορφιάς για κάθε γυναίκα αλλά και άντρα. Εξάλλου, η λάμψη που πηγάζει από μέσα σου αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό σου, χαρίζοντάς σου μια όψη φρεσκάδας. Ο τρόπος για να πετύχεις το στόχο σου είναι να υιοθετήσεις μια ρουτίνα ομορφιάς που θα θρέψει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου. Πλέον, με τη βοήθεια της eesoμe, η διαδικασία αυτή γίνεται πιο απλή από ποτέ.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η μεγάλη τάση που θα δούμε τα επόμενα χρόνια στην καλλυντική περιποίηση;

Η ισχυρότερη τάση αυτή τη στιγμή αλλά και μελλοντικά είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και τη φύση. Το περιβάλλον παγκοσμίως φαίνεται να έχει επηρεαστεί πολύ αρνητικά από τη δραστηριότητα και την παρέμβαση του ανθρώπου σε αυτό. Εξάλλου αυτό είναι φανερό από την μεγάλη κλιματική αλλαγή που παρατηρείται σε πολλά και διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

Τα καλλυντικά προϊόντα θα πρέπει να δημιουργούνται όσο το δυνατόν περισσότερο από φυτικά συστατικά, ενώ κατά τη διαδικασία παραγωγής τους θα πρέπει να διενεργούνται όλο και περισσότεροι ποιοτικοί έλεγχοι, με σαφή απαγόρευση στις δοκιμές σε ζώα. Παράλληλα, «έξυπνα» και χρηστικά προϊόντα ομορφιάς, που συνδυάζουν πολλές εφαρμογές σε μία, θα είναι αυτό που θα δούμε να επικρατεί τα επόμενα χρόνια. Ένα καλλυντικό ή προϊόν περιποίησης θα μπορεί να αντικαταστήσει ολόκληρες σειρές παραδοσιακών προϊόντων ομορφιάς.

Ιδιαίτερη μέριμνα έχει ήδη ληφθεί στις συσκευασίες των καλλυντικών με τη μη χρήση πλαστικού. Αυτό θα συνεχιστεί εντονότερα τα επόμενα χρόνια. Ακόμη και η διάθεση των προϊόντων στην αγορά θα πρέπει να μην επιβαρύνει το περιβάλλον. Ίσως λοιπόν δούμε και κάποιους νέους τρόπους αποστολής των προϊόντων στον τελικό καταναλωτή, μη ενεργοβόρους και φιλικούς προς το περιβάλλον.