Ανακαλύψαμε τα 4 προϊόντα για τέλειο μαύρισμα πιο γρήγορα
featured

Ανακαλύψαμε τα 4 προϊόντα για τέλειο μαύρισμα πιο γρήγορα

Ανακαλύψαμε τα 4 προϊόντα για τέλειο μαύρισμα πιο γρήγορα

Καλοκαιρινοί θησαυροί για το νεσεσέρ σου

Όλοι θέλουμε να μαυρίσουμε το συντομότερο δυνατό. Για την ακρίβεια θέλουμε το μαύρισμα του Αυγούστου, τον Ιούνιο. Δύσκολο project; Όχι, αν επιλέξεις τα σωστά προϊόντα. Προϊόντα που περιποιούνται την επιδερμίδα και ταυτόχρονα ενισχύουν την παραγωγή της μελανίνης.

Η νέα συλλογή SUMMER LIGHT  από τη LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS έχει στόχο το παραπάνω, το υγιές και λαμπερό μαύρισμα.

Η συλλογή περιλαμβάνει δύο πολυτελή έλαια για το σώμα, για έντονο μαύρισμα και δύο νέα scrub το απόλυτο άρωμα καλοκαιριού.

Πρόκειται για μια συλλογή που εσωκλείει όλο φως και άρωμα του καλοκαιριού. Ζεστές νότες από εξωτική καρύδα και βανίλια σε συνδυασμός με ανθισμένο γιασεμί και γαρδένια καθώς και μεσογειακό περγαμόντο και άνθη πορτοκαλιάς, μας μεταφέρουν νοητά στα σοκάκια ενός ειδυλλιακού νησιού.

little secrets καλοκαιρινή συλλογη

The Bronzelight Glow SPF 6 για τροπικό μαύρισμα

little secrets έλαιο μαυρισματος

Ένα πολυτελές, λαμπερό λάδι σώματος με 91% φυσικά συστατικά, δίνει στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη λάμψη, ενυδάτωση, επιταχύνει το μαύρισμα αλλά και προστατεύει από τον ήλιο.

Αυτή η πλούσια, πολυτελής φόρμουλα  με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθου, βούτυρο κακάο και βιταμίνες αφήνει στο δέρμα μια μεταξένια, απαλή αίσθηση, βαθιά θρέψη και ενισχύει το μαύρισμα ενώ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά του.

Το άρωμά του με νότες από περγαμόντο, γαρδένια και καρύδα, σε συνδυασμό με τις bronze ιριδίζουσες πέρλες κάνει το μαύρισμα πιο έντονο, τη διάρκειά του μεγαλύτερη και το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.

The Bronzelight Scrub για υπέροχη υφή

little secrets scrub

Ένα πολυτελές scrub σώματος, με 96,5% φυσικά συστατικά, με καστανούς και λευκούς κρυστάλλους  ζάχαρης και κόκκους αλατιού που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή. Με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθο, βούτυρο κακάο και βιταμίνες.

Το άρωμά του με νότες από περγαμόντο, γαρδένια και καρύδα.

The Sunlight Glow SPF 6 για γρήγορα μαύρισμα

little secrets

To Sunlight Glow SPF 6 με 91% φυσικά συστατικά είναι ένα πολυτελές, λαμπερό λάδι σώματος που δίνει στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη λάμψη, ενυδάτωση, επιτάχυνση μαυρίσματος και αντηλιακή προστασία και με φυσικά αντηλιακά φίλτρα.

Αυτή η πλούσια, πολυτελής φόρμουλα με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθο, βούτυρο κακάο και βιταμίνες αφήνει στο δέρμα μια μεταξένια απαλή αίσθηση, βαθιά θρέψη, ενισχύοντας το μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά του.

Το άρωμά του με νότες από άνθος πορτοκαλιού γαρδένια και βανίλια, σε συνδυασμό με τις  χρυσαφένιες ιριδίζουσες πέρλες θα σας μαγέψει. Το  μαύρισμα γίνεται πιο έντονο, η διάρκειά του μεγαλύτερη και το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.

The Sunlight Scrub για λαμπερή επιδερμίδα 

little secrets

Ένα πολυτελές scrub σώματος, με 96,5% φυσικά συστατικά, με καστανούς και λευκούς κρυστάλλους  ζάχαρης και κόκκους αλατιού που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή. Με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθο, βούτυρο κακάο και βιταμίνες. Το άρωμά του έχει νότες από  άνθος πορτοκαλιού γαρδένια και βανίλια.

Το μότο της  LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS είναι «όποια και αν είναι η εκδοχή της δική σας ευτυχίας, πρέπει να ξεκινά με μια θετική σκέψη».

Τα προϊόντα της LITTLE SECRETS θα τα βρεις σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, φαρμακεία, ξενοδοχεία και spa, στην Ελλάδα και στην Κύπρο καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.